Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Ronaldo

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Ronaldo

@ronaldo

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van SaenseOverhaal

    SaenseOverhaal antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 4 maanden, 4 weken geleden

    @ronaldo Doorgaans vergist een goed beslag door tot 990 à 1000 (= dichtheid van water). Ik zou nog even wachten. Mocht sg waarde niet meer verder zakken, dan afstoken.

  • Profielfoto van SaenseOverhaal

    SaenseOverhaal antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 4 maanden, 4 weken geleden

    @ronaldo Wat was je sg waarde aan het begin van de vegisting? Met rekenformule (start sg minus huidig sg) x 0,133 kun je het alcoholpercentage berekenen. Alcohol percentage ‘meten’ lijkt mij ook erg lastig

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 4 maanden, 4 weken geleden

    @ronaldo het borrelen wil niet zeggen dat uw vergisting klaar is.
    Hoe lang staat het?
    Wat is het SG?

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 5 maanden geleden

    @ronaldo 
    Je zou ook verse Bakkerswinkel kunnen gebruiken, maar ik zou niet weten hoeveel je moet gebruiken, staat vast ergens op het forum 
    succes 
    Groet, @ndré😎🥃

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 5 maanden geleden

    Hoi @ronaldo 
    Het ligt er aan hoeveel filter sap als je hebt, ik gebruik altijd maar 1 zakje fruitgist op 25 liter
     
    groet, @ndré🥃😎

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 5 maanden geleden

    @ronaldo 
    beste kun je de sap in een vergistingsvat met een waterslot doen, doe er (fruit)gist bij om het te laten vergisten, gebruik geen turbo gist.
    laat het helemaal uitgisten en de sap daarna destilleren.
    succes er mee
    Groet, @ndré🥃😎

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 5 maanden, 1 week geleden

    @ronaldo 
    Eerst zul je de sap van de pruimen moeten vergisten voordat je deze gaat destilleren,
    er is hierover veel te vinden op het forum 
    groet, @ndré 🥃😎

  • Profielfoto van rinus55

    rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 5 maanden, 1 week geleden

    @ronaldo welkom en veel lees en stookplezier
    de kerstman heeft het begrepen:)

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • WJM Bazz

Nieuwste topics

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 55 minuten geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 4 uur geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 4 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 5 dagen geleden

  • Guus stelt zich voor

    Door Big G 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens