Forum antwoorden aangemaakt
RE: Whisky mash maken van mout met de koelbox methode Hoi Monoblock, goed en compleet verhaal, die Igloo kom t hier volgende maand ook. Op de foto lijkt het alsof je filterbodem iets bol staat. Is dat gezichtsbedrog? Laatste vraag: heb je die bodem zelf ... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Mijn eerste moutwijn Euh... de zoekfunctie... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Mijn eerste moutwijn Ik heb dat topic eerder al gelezen, en lijkt mij een hele goede optie. Geval wil dat ik nog geen koelbox heb. Die staat voor volgende maand in de planning. Dus ik moet het nu zonder doen. Ik zie voor ... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Mijn eerste moutwijn Herstel, ik heb me wederom iets beter ingelezen. Ik denk dat ik hier het beste de werkwijze uit het volkomen stookboek kan gebruiken: Een deel op 50 graden, een deel aan de kook en toevoegen, later we... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Mijn eerste moutwijn Bedankt voor alle reacties! Inmiddels heb ik het één en ander besteld (en opgehaald). Vanmiddag maar eens op mijn gemak aan de slag. Ik ben toch voor bakkersgist van Bruggemans gegaan. Kijken hoe dat ... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Mijn eerste moutwijn Bedankt voor jullie antwoorden! En qua gist? Kan ik hier gewoon van start met bakkersgist? Dat lijkt mij voor nu de meest handige keuze in ieder geval. |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Mijn eerste moutwijn Hoi Govda, Dank! Ik heb dit topic wel eens gelezen, maar kom er niet helemaal uit. Er wordt aangegeven dat je de wort maakt van versuikerde pilsmout. Maar pilsmouten zijn er echt in heel veel soorten.... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
Mijn eerste moutwijn Goedenavond allemaal! Ik weet niet of dit ook de juiste plaats is om mezelf voor te stellen, maar ik ben Sander, en lees al een tijdje mee hier op het forum. Sinds vorige week ben ik in het bezit van... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |