Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Strauss

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Strauss

@strauss

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste suiker wash met Champagne gist" – 4 jaren, 1 maand geleden

    @strauss het kan soms wel tot 24 u duren voordat het op gang komt . Wat is de temperatuur in tlde kelder  ? Staat de emmer op een koude vloer waar kou daarom in emmen optrekt .  Bij lage temperaturen…   Read more»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste suiker wash met Champagne gist" – 4 jaren, 1 maand geleden

    @strauss 3 x de aangegeven hoeveelheid op de verpakking.

  • Profielfoto van Mick

    Mick antwoordde op het onderwerp "Eerste suiker wash met Champagne gist" – 4 jaren, 1 maand geleden

    @strauss
    Gemalen oesterschelpen kun je weglaten is om de pH niet teveel te laten zakken. Corrigeren met baking soda kan ook. Het DAP (Di-Ammonium fosfaat) niet DAB.
    Havermout geeft wat meer smaakjes dan bv zemelen maar werkt ook.

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • Eerste appelstook 50l alquitara, pinksteren

    Door _DaanBanaan_ 3 dagen geleden

  • StookSmurf stelt zich voor

    Door StookSmurf 3 dagen geleden

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 4 dagen geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 5 dagen geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 5 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens