Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

zoef

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van zoef

@zoef

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Jeneverbessen: Kneuzel, wellen of heel laten?" – 3 jaren, 11 maanden geleden

    @zoef  voor een gin ;citroen , koriander , venkelzaad , jeneverbes , vlierbes , anijszaad , kardemom , engelwortel en peenzaad .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "(Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak?" – 4 jaren, 4 maanden geleden

    @zoef sulfiet heeft een specifieke lucht en smaak  . Roer 4 gram neerslag kalk door het destilaat laat paar dagen staan en opnieuw destileren .
     
     

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "(Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @zoef eerste keer met glycerine en calcium carbonaat . Of glycerine en natrium bicarbonaat . ( Natrium bicarbonaat 1 gr per liter ,) een voorloop bij eerste overhaal weg halen . En bij laatste nog eens + de naloop.  …   Lees meer»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "(Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @zoef cyaniden komen voornamelijk over in voorloop . Deze kun je dus afvangen met een voorstook . wanneer je aan 25 liter alcohol 125 mil glycerine toevoegt en 60 a 80 gram calcium carbonaat in 1e overhaal zal je al…   Lees meer»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "(Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @zoef Zelf zou ik nooit onbekend spul aannemen en nog op smaak stoken . Sterker het gaat bij mij door gootsteen. IK las dat je een T500 hebt . ik zou als ik jou was en dat spul toch zou…   Lees meer»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "(Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @zoef Voorstoken is inderdaad een goed plan . En hou het inderdaad wat langer dan eventjes aan en wees ook niet zuinig ,!  inderdaad het methanol risico zal niet meteen het grootste probleem wezen . Maar hoe zit het met…   Lees meer»

Profielfoto Alquitara Profielfoto Stephan

Registreer nu!

Wie is online?

  • Bazz rinus55

Nieuwste topics

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 1 uur geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 1 dag geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 1 dag geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 7 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens