Piet
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 16 maart 2016
Noble Member
Volgen
Dat koken is ook om eventuele bacterien af te doden, omdat d...

In forum Gist vragen

8 jaar geleden
Sapgisting: Het sap wordt gemeten en het suikergehalte even...

In forum Gist vragen

8 jaar geleden
Jan, ik weet niet wat jouw dextrose kost, maar hiet een leuk...

In forum Gist vragen

8 jaar geleden
Ed, stond er op die container met suikerrietmelasse geen pap...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
P.s. door de extra suiker kan de gist gefrustreerd zijn gewo...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Polderstoker, Ik zie dat je gistvat niet vol is tot aan het ...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Zie foto van de jerrycan met suikerrietmolasse: Volgen...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Polderstoker, ik zou het gistvat op een wat koelere plaats z...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Maar dat hangt een beetje van de kat van de buren af, die is...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Een bierwedstrijd van OBBK en een BBQ van biergilde 't Wort ...

In forum Bieren en wijnen

8 jaar geleden
Jan, mijn redenatie is dat ze de glucose amylase enzymen er ...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
JohnDoe, buiten het feit om dat ook deze gist glucose amylas...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
JohnDoe, als het "rumgist" is, zit er glucose amylase enzyme...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Raymond, misschien kun jij via jouw werkgever deze palmsuike...

In forum Recepten

8 jaar geleden
Ed, zoals ik reeds eerder opmerkte zit alles al in de gist, ...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Pagina 8 / 111

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?