|
Dat koken is ook om eventuele bacterien af te doden, omdat d... In forum Gist vragen |
8 jaar geleden |
|
Sapgisting: Het sap wordt gemeten en het suikergehalte even... In forum Gist vragen |
8 jaar geleden |
|
Jan, ik weet niet wat jouw dextrose kost, maar hiet een leuk... In forum Gist vragen |
8 jaar geleden |
|
Ed, stond er op die container met suikerrietmelasse geen pap... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
P.s. door de extra suiker kan de gist gefrustreerd zijn gewo... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Polderstoker, Ik zie dat je gistvat niet vol is tot aan het ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Zie foto van de jerrycan met suikerrietmolasse:
Volgen... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Polderstoker, ik zou het gistvat op een wat koelere plaats z... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Maar dat hangt een beetje van de kat van de buren af, die is... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Een bierwedstrijd van OBBK en een BBQ van biergilde 't Wort ... In forum Bieren en wijnen |
8 jaar geleden |
|
Jan, mijn redenatie is dat ze de glucose amylase enzymen er ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
JohnDoe, buiten het feit om dat ook deze gist glucose amylas... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
JohnDoe, als het "rumgist" is, zit er glucose amylase enzyme... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Raymond, misschien kun jij via jouw werkgever deze palmsuike... In forum Recepten |
8 jaar geleden |
|
Ed, zoals ik reeds eerder opmerkte zit alles al in de gist, ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |