|
@robbert bedankt, hier ben ik een tijdje mee zoet In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@rumo dankjewel In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@marcel1966 bedankt voor het model voor mijn nieuw brouwsel In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@rumo ok, maar nu nog gist toevoegen daarvoor is het te laat... In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@alchemist dankjewel het is effe wennen aan dit forum volgen... In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
|
@robbert dankjewel, ok ik wacht op m'n ph meter vanavond, mi... In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@alchemist bedankt voor je reactie: 5,5 kg suiker opgelost n... In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@capo70 hi, graag de pdf's aub, [email protected],
b... In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
|
bedoel je de samenstelling van het mengsel en de t° tijdens ... In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
|
goeiemorgen iedereen,
Ik ben een bleu. Mijn eerste suikero... In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
|
@capo70 hi, graag de compleat distiller aub, ik ben een nog ... In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |