Karolus
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 december 2018
Active Member
Volgen

Over mij

Ik ben in 1973 begonnen met wijn te maken van fruit. Omdat niet ieder resultaat erg lekker was, een eerste poging gedaan om te distilleren met de fluitketel van mijn moeder en wat plastic slangetjes. De natuurkunde op school over verschillende kookpunten was eenvoudiger dan de praktijk.
Nog enkele jaren wat wijnen gemaakt en gestopt.Na vele jaren van noeste arbeid en kinderen opvoeden, keerde de drang om wijnen te maken en te stoken weer terug. Na een eerste opzet van een distillatie systeem, een tweede gemaakt, die redelijk voldoet. M.b.v diverse essences amaretto en jagermeister achtige likeurtjes gemaakt. Met Frans eikenhout (licht geroast) werd de “cognac” gemaakt.
Hiermee werden de derde helften van de korfbalwedstrijden aardig opgeleukt. Gezellig om met het team een afzakkertje te nemen 🙂
Ben op dit forum terecht gekomen, na mijn eerste poging om een “ouzo” te maken.

Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
7
Forumberichten
0
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag reacties
1
Geliked
0
Ontvangen likes
0
Received Dislikes
1/10
Waardering
0
Blogberichten
0
Blog reacties

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?