munckerik
munckerik
Groep: Moderator
Deelgenomen: 23 juni 2016
Titel: Lid
Volgen
@haak Ziet er ook heel lekker uit 😋

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
@robbert ik weet dat je niet van die moderne dingen bent R...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@bobmeister uiteraard zit er een smaakverschil in beide. Lig...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
@rumo ik ga komende week even achter de tips van Robbert aan...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@rumo een viswinkel zeg je, het moet niet gekker worden 😁

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@robbert inderdaad, u is groots.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@robbert ik heb het net nagekeken en inderdaad zij zijn ook ...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@robbert ik zal het eens nakijken bij de Skal

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@robbert ik weet het Robbert maar ik mag enkel Skal gecertif...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@bobmeister wat is een groot verschil? De whisky mout light ...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
@rumo helaas heb ik die ook nog niet gevonden. Heb wel Bio g...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@smipie Stookgist ken ik niet. Wat ik zou adviseren is Ferme...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@smipie misschien dat je wat met andere gist kunt verbeteren...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@smipie volgens mij geef je zelf al het antwoord, je hebt he...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@webstorestudio mout moet gemaischt worden maar in het recep...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
Pagina 10 / 343

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?