Raymond
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 15 augustus 2016
Reputable Member
Volgen
Edwin even een vraagje ben jij Kok freelancer ??

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Na een dag gaat het lekker, ben benieuwd hoe deze gaat smake...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Ik denk ( kan er natuurlijk naast zitten ) dat je waterverbr...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Ik Laat mijn gin kruiden nooit langer dan 24 uur marcereren ...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Je zal eerst wat meer info moeten geven Robby, Welke kruide...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Vandaag de eerste emmer Birdwatchers opgestart. ik heb dit ...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Ik ben ook klaar met de turbo's morgen ga ik twee emmers ops...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
En weer 4 liter klaar staat nu 3 uur te rijpen op 50 gr .

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Die van mij is ook Makkelijk , ze vraagt of er ook een dekbe...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Een roggebrood vergisting kan heel langzaam gaan, zeker bij ...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
lees dit maar eens door Troet. KLIK KLIK

In forum Stel je even voor...

6 jaar geleden
Vandaag een 12 weken oude Gin door de ultrasone smaak is na ...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Vandaag maar weer eens een emmer verstookt mooie opbrengst v...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Hey Chris net 25 liter verstookt mooie opbrengst van 4 liter...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
gaaf mooi om te zien Erik

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Pagina 3 / 30

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?