Rob
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 27 september 2017
Estimable Member
Volgen
Een deel van die andere anderhalve liter drank wil ik mengen...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Ik heb de peren inmiddels gestookt. Dat heeft een lekker dra...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Pectinase was trouwens wel nodig. Ik had aan 1 emmer blijkba...

In forum Spirits

7 jaar geleden
so far so good. SG van het sap was 1045. Ik heb suiker toeg...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Ik heb zojuist 50 kg stoofperen gekregen en ga een poging wa...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Je kan fruit koken. Maar vaak ontstaat dan een mouse in plaa...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Het scheelt natuurlijk als je net als ik ruim 90 kg weegt. D...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Catrip, Ik kwam uit op een SG van 1038 (20 liter, 4 kg gerst...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Van de overgebleven bostel heb ik gisteren brood gebakken. ...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Niet alleen handig voor bier, wijn, whiskyflessen, maar een ...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
De speciekuip had ik trouwens al. Gebruik ik ondermeer voor ...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Gerst zelf kiemen is heel makkelijk: 4 kg een nachtje in e...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
De gerst drogen hoeft inderdaad niet. De gerst koop ik trouw...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Met klompen gaat het denk ik beter dan met een plankje. Klom...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Vandaag hier inmiddels mee gemaischt. Prima resultaat. Filte...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Pagina 3 / 15

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?