ScS
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 september 2018
Estimable Member
Volgen
Humor heeft zo zijn eigen publiek maar dit soort verdient er...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Ik denk dat het alcoholpercentage ongeveer 12 á 14% is, zal ...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Ik heb bakkersgist gebruikt, het zal beter gaan met een wijn...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Na dat ik de wijn een aantal dagen koel heb weggezet was van...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Proef er van, maar jenever is niet mijn ding. Maak de jeneve...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Ik ben een jonge jenever aan het stoken. Degene die ik al ha...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Oke thx, overload aan informatie te verwerken... krijg je er...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Ik vergist vrij koel, dan duurt het langer. Waarom het koe...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Gisteravond de wijn overgeheveld om te klaren. Uiteraard eve...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Wordt ook gedaan met bijvoorbeeld wijn, nachtje in de vrieze...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Wat een verschil!!! Dit gaat sneller dan op temperatuur ve...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Eerst door de appelvreter, daarna in de hydropers. Krijg je...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Eerst door de appelvreter, daarna in de hydropers. Krijg je...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Ondertussen ook een ultrasonic apparaat in huis. Vandaag ma...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Na de Whisky Mocha nu met de Straight Rye bezig. De Mocha is...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
Pagina 12 / 13

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?