|
Humor heeft zo zijn eigen publiek maar dit soort verdient er... In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
|
Ik denk dat het alcoholpercentage ongeveer 12 á 14% is, zal ... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Ik heb bakkersgist gebruikt, het zal beter gaan met een wijn... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Na dat ik de wijn een aantal dagen koel heb weggezet was van... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Proef er van, maar jenever is niet mijn ding. Maak de jeneve... In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
|
Ik ben een jonge jenever aan het stoken. Degene die ik al ha... In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
|
Oke thx, overload aan informatie te verwerken... krijg je er... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Ik vergist vrij koel, dan duurt het langer.
Waarom het koe... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Gisteravond de wijn overgeheveld om te klaren. Uiteraard eve... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Wordt ook gedaan met bijvoorbeeld wijn, nachtje in de vrieze... In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
|
Wat een verschil!!!
Dit gaat sneller dan op temperatuur ve... In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
|
Eerst door de appelvreter, daarna in de hydropers.
Krijg je... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Eerst door de appelvreter, daarna in de hydropers.
Krijg je... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
|
Ondertussen ook een ultrasonic apparaat in huis.
Vandaag ma... In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
|
Na de Whisky Mocha nu met de Straight Rye bezig. De Mocha is... In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |