Meldingen
Alles wissen

wat stoken jullie op dit moment ?

Pagina 2 / 20

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Lummel in alles wat we in de winkel kopen zit rotzooi verwerkt,ik probeer zo veel mogenlijk zelf te maken,maar wat ik nog veel erger vind?dat de kinderen nu al vergiftigt worden met medicijnen.je weet ik rij taxi met kinderen met problemen,als ik dan het grootste deel van de ouders hoor zeggen ,heb hem vandaag een half pilletje meer gegeven,dan is hij wat rustiger,dat kind heeft zijn nieren en lever eerder naar de kloten dan de grootste alcholist.de ouders zijn zo simpel die geloven elke docter en therapeut.ze jagen achter het geld voor die klote badkamer of keuken,en nemen een kind net als een hond hebben er geen tijd voor maar het hoort er bij.duw ze maar vol medicijnen dan zijn ze rustig.tja dat word de toekomstigge generatie,ben er nu al bang voor.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Kinderen worden inderdaad compleet vol gedouwd met zooi. Overigens voor de volledigheid, nu ik mijn vorige reactie nog eens overlas, een fles sterke drank per dag lukt alleen bij fruit gestookt of wodka van graan. Rum krijg ik in die hoeveelheden niet weg en alcohol uit suiker heb ik minstens een jaar niet meer gedronken. Wil ik miet eens meer. Niet te vergelijken met graan of fruit. Maar kost ook geen drol en nog altijd veel beter dan de winkel.Β 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Lummel een fles per dag kom ik niet aan een per week haal ik gemiddeld wel.maar die troep uit de winkel drink ik al jaren niet,of ik moet ergens zitten waar ik er niet onderuit kom.ben uitgenodigt om met kerst uit te gaan eten,niet mijn ding,ik heb een hele goeie kok thuis.en anders kook ik zelf wel,maar soms ontkom je er niet aan.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik ook niet maar gebeurde van de zomer met kirsch wel eens, lekker tot snachts buiten. En de volgende dag geen kater. Wonderlijk. Hoef ik met zooi uit de winkel niet te proberen. Maar wel verschillende keren herstookt en misschien helpt dat ook en dat gebeurt met goedkope drank uit de winkel natuurlijk niet. Dat is gewoon goedkope alcohol met essence.Β 

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9958
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Lummel , Dat tussen de wijnen en likeuren uit de winkel ook dranken zitten van een " mindere " kwaliteit komt door transport kosten . een groot aantal dranken en wijnen worden met vriesdroog systeem ontdaan van het water en stabilisators toegevoegd Hierdoor kun je in geconcentreerde vorm meer vervoeren . Water is overal te verkrijgen dus worden die dranken opnieuw aangevuld met water en opnieuw gebotteld in bottelarij in land van bestemming en ook een aantal daar kunstmatig weer verouderd . Er zijn ook drank fabrikanten ( ik durf dit niet eens distilleerderijen te noemen) waar alcohol per tankwagen binnenkomt en de essences en extracten gemaakt elders in de wereld uit emmers wordt toegevoegd . Ik noem geen namen maar er zitten paar grote bekende in Groningen en Amsterdam

Beantwoorden
Berichten: 34
(@harry)
Eminent Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Bij mij staat een emmer met Odin’s roggebroodwhiskey te fermenteren. Hopelijk dit weekend stoken, dit is generatie 2. Generatie 1 staat nog te rijpen, zat vorige week nog niet veel smaak aan. Verder rijpt er een potje honingmoonshine, een potje basilicello en een litertje gin.

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ik heb momenteel twee soorten appelcider. De lid/aldil appelsap 10x1,5liter op stookwinkelgist.
De bio, zelf geperste appelsap van 5liter staat wild te vergisten.
Bosbessencider 20liter 1,5 bierkrat vol in de nagisting op fles.
Een quickfix bierpakket van 10 liter USA beer ook gebotteld in nagisting modes.
Volgende project: Muncky bio beer Xmas ale, 20 liter.
Maar nu eerst koffie zetten, Robbert komt zo even bij me thuis voor een bakkie.

Beantwoorden
@ndrΓ©
Berichten: 1159
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ik ben vanmiddag begonnen de mout uit mijn whisky Mash te filteren, nog een paar dagen laten klaren en dan stoken met mijn T500.Β daarna op eiken brandhout, 2,5 jaar gedroogd in het houthok en bewerkt met de brander

Word HEEEEERLIJKE Whisky.Β 

Groet, @ndrΓ©??

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

He Nimrax ik wist niet dat jij zoveel zuipt,en dan iets van mij zeggen.van kwaadheid drink ik er nu een (is goeie smoes om te drinken)??????

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ik ben een jonge jenever aan het stoken. Degene die ik al had gemaakt smaakt naar "Notaris" volgens een ouwe rot die al jaren aan de jenever is. Omdat hij niet zo gek is op de Notaris ben ik bezig met eentje met geen koriander en dan mengen. Drink het zelf niet

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Laat dat maar anderen drinken.?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ja zes weken Roemenie betekend voor mij zes weken drie keer per dag lam.wat een conditie heb ik nog??????hier is alleen als er bezoek komt(heb ik gelukkig veel) en de weekeinde tja begint op vrijdag middag.?en als ik zin in een borrel heb.dus valt wel mee?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Drink jij je eigen spul niet?vreemd?

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Proef er van, maar jenever is niet mijn ding. Maak de jenever graag voor die ouwe. Ik het plezier van de stook en hij van de drank πŸ˜‰

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik vind jenever ook vies.Β 

Beantwoorden
Pagina 2 / 20
Deel:

Β©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?