|
Jeneverbessen: Kneuzel, wellen of heel laten? In forum Spirits |
4 jaar geleden |
|
@robbert, nog even specifiek over Sulfiet:
ik wil namelijk... In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
Oké, super daarmee ga ik er waarschijnlijk wel uitkomen. Du... In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
Ha Robbert,
Jouw reactie ervaar ik niet zozeer als negatie... In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
@Robert.
Allereerst dank voor het meedenken 🙏.
Aan sulfi... In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
Hallo axelf,
Voornaamste wat ik doe (hoop ik) is een flink... In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
Bedankt Kees en Jan,
morgen zal ik eens een goede inventar... In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
(Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak? In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
Ha AxelF,
Het staat buiten kijf dat Robbert op dit forum de ... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Very nice. Ik heb nog een liter of 6 blanke rum staan, dus i... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Ik zie X-mas Rum op het etiket staan. Interessant.
Hoe maak ... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Hi Psycat.
Ik noteer alvast: arancello, geneppi en droge gi... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Ultiem Troost-recept? In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Ik ben ook wel een “los gegaan” op een hele bende ananassen.... In forum Spirits |
5 jaar geleden |
|
Heel vet dit, komt’ie misschien ook (nog) als e-book beschik... In forum Stookforum |
5 jaar geleden |