Word jou vrouw nou nooit eens kwaad??
Haha nee hoor, valt reuze mee. Wel als ik alles zelf op drink denk ik 😉
Je kan haar toch moeilijk op een droogje zetten toch?
Hier lukt dat zeker niet Lummel 😉
Er gaat iets mis met de quote Jan, als ik wil quoten dan krijg ik een heel andere tekst. Geen idee waar die vandaan komt (wel van het forum).
Ik probeer het net en zie het ook. Maar alleen als ik dat bij 1 van de directe berichtjes hierboven doe. Dan pakt hij het 1e berichtje uit dit topic. Vage software af en toe... past ook wel weer een beetje bij Stookforum ahah
Ach zolang we elkaar maar begrijpen 🙂
Tjonge wat heb ik een lekkere tripel gemaakt (twee stuks komen wel binnen en vanavond moet ik nog naar Abel want die is jarig)
Ach zolang we elkaar maar begrijpen 🙂
Tjonge wat heb ik een lekkere tripel gemaakt (twee stuks komen wel binnen en vanavond moet ik nog naar Abel want die is jarig)
Gefeliciteerd met Abel! Mischien kun je wat Tripel voor hem meenemen, is het cadeautje ook meteen geregeld 😉
Ik moet toch ook maar eens bij jou op bezoek komen!
Daar word je toch ook vrolijk van 🙂
Ik vrees dat ik wel wat drank moet meenemen want hij moet altijd op zijn verjaardag spelen (dat is het lot van een beroepsmuzikant die op bevrijdingsdag jarig is) dus boodschappen doen ho maar 🙂
Jan, je bent van harte welkom hier! Laat maar weten wanneer je in gedachte hebt, je hebt mijn nummer.
Wat ziet dat er lekker uit, mooi kleurtje ook ?
We hebben contact! Doe hem de groeten vanavond!
Doe ik Jan. En .... ik hoor het wel.
Help,
Ik heb het recept perfect gemaakt zoals in het begin van het forum te lezen valt, vandaag na 2 weken eerste flesje opengedaan om te testen en zogoed als geen CO2 aanwezig, zou het kunnen met de koude temperaturen 2 weken geleden dat de gist er mee gestopt is? (stond in de berging en zou kunnen dat ik snachts de 18 graden niet gehaald heb) of zou door het kunnen dat door het klarings middel gewoon geen gist meer aanwezig was?
Nu is de vraag natuurlijk, is alles verloren of hoe kan ik deze er nog doorkrijgen?
Terug goed laten opwarmen en verder niet openmaken? of alles open doen en terug gist en suiker toevoegen?
Voor de hergisting op fles heb je een wat hogere temperatuur nodig. Ook het verschil in dag/nacht temperatuur is niet bevorderlijk voor een snelle hergisting. Zet het maar wat warmer weg en probeer over een week nog maar eens.
Er is niets verloren en ik zou zeker geen suiker toevoegen want dan is de kans groot dat je bommetjes gaat krijgen.
ik heb ook dat probleem ik woon in een oude hoeve uit natuur steen nu buit 27° binnen 20° ik moet dringend een klimaat kast maken
Ik denk dat geduld in deze het beste is. Kun je de flesjes niet binnenshuis zetten? Bij mij staan ze op kamertemperatuur. Overdag rond de 20 en snachts 15 graden. Ik denk niet dat het verloren is hoor!
Ok bedankt, heb ze nog eens goed door elkaar geschud en lekker warm weggezet, hopelijk volgende week beter resultaat.