Tijd om de 2e fermenter aan het werk te zetten ben een kolsch aan het brouwen geprobeerd om fotoβs te uppen maar mislukt denk dat ze te groot zijn
Hey Marco,
Ze mogen 5 MB groot zijn. Wel benieuwd naar je brouwsel! Een echte Diehard met dit weer brouwen! Goed bezig man!
Ik ben ook wel benieuwd naar de foto's en het recept π
Β
Kolsch wil ik inderdaad ook gaan doen. 2 zielen.. Ben heel benieuwd.Β
Erik
Tapinstallatie, en vat op de zolder.. Tapkraan in de keuken doortrekkenΒ π
Lummel β¦ bij nader inzien .. Volgens mij is die foto , ook een koelkast, geen doorloopkoelerΒ
Zoek eens op 2e hands horeca aparatuur, Beuk in utrecht is wel een goeie, hoewel het is voor mij al wat jaartjes geleden maar ik ben er vroeger vaak geweest en ze hebben echt alles. Google maar eens, voor Lummel is het om de hoek.
Ja Jack dat zou een mooie oplossing zijn wellicht ooit π
Β
Beuk komt hier volgende week al iets installeren, ik zal ze eens uitvragen.
Β
Oengabunga, je hebt helemaal gelijk. IPA is een bovengistend bier wat gist tussen 18 en 22 graden. De IPA heeft 13 dagen gegist in de kelder bij 18 graden tot de density niet meer zakte. daarna heb ik het overgeheveld in de conical fermenter. Ik heb het lager profiel gekozen omdat ik voor langere tijd weg ben. Ik ben heel benieuwd hoe de chiller het houdt en wat het resultaat zal zijn van het lageren.
Marco dit zijn wel super kleine foto's
Zal proberen ze groter te maken
En vergeet dan ook het Kolschrecept niet π
Β