Meldingen
Alles wissen

Brouwen in de Grainfather Conical Fermenter

Pagina 23 / 28

Berichten: 100
(@marco)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Tijd om de 2e fermenter aan het werk te zetten ben een kolsch aan het brouwen geprobeerd om foto’s te uppen maar mislukt denk dat ze te groot zijn

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Hey Marco,

Ze mogen 5 MB groot zijn. Wel benieuwd naar je brouwsel! Een echte Diehard met dit weer brouwen! Goed bezig man!

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik ben ook wel benieuwd naar de foto's en het recept πŸ™‚

Β 

Beantwoorden
Berichten: 100
(@marco)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Kolsch wil ik inderdaad ook gaan doen. 2 zielen.. Ben heel benieuwd.Β 

Beantwoorden
Berichten: 100
(@marco)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 100
(@marco)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Erik

Tapinstallatie, en vat op de zolder.. Tapkraan in de keuken doortrekkenΒ  πŸ™‚

Lummel … bij nader inzien .. Volgens mij is die foto , ook een koelkast, geen doorloopkoelerΒ 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Zoek eens op 2e hands horeca aparatuur, Beuk in utrecht is wel een goeie, hoewel het is voor mij al wat jaartjes geleden maar ik ben er vroeger vaak geweest en ze hebben echt alles. Google maar eens, voor Lummel is het om de hoek.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ja Jack dat zou een mooie oplossing zijn wellicht ooit πŸ˜‰

Β 

Beuk komt hier volgende week al iets installeren, ik zal ze eens uitvragen.

Β 

Beantwoorden
Jac
Berichten: 74
 Jac
(@jac)
Trusted Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Oengabunga, je hebt helemaal gelijk. IPA is een bovengistend bier wat gist tussen 18 en 22 graden. De IPA heeft 13 dagen gegist in de kelder bij 18 graden tot de density niet meer zakte. daarna heb ik het overgeheveld in de conical fermenter. Ik heb het lager profiel gekozen omdat ik voor langere tijd weg ben. Ik ben heel benieuwd hoe de chiller het houdt en wat het resultaat zal zijn van het lageren.

Beantwoorden
Berichten: 661
(@rrillaerts)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Marco dit zijn wel super kleine foto's

Beantwoorden
Berichten: 100
(@marco)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Zal proberen ze groter te maken

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

En vergeet dan ook het Kolschrecept niet πŸ˜‰

Β 

Beantwoorden
Berichten: 100
(@marco)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Pagina 23 / 28
Deel:

Β©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?