Dus je mocht wel van het vrouwenvlees genieten, maar geen vlees op je bord? Lijkt op het eeuwenoude dilemma 'mag een vegetariër nu wel of niet een vleestomaat eten?'
Ik kan dierenleed niet aanzien (gebeurt) en als er een vervanger voor vlees of vis zou zijn zou ik dat zeker doen. Maar het is er niet. Zo simpel is het. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit vegetarisch heb gegeten. Niet 1 dag.
Je bedoeld vleesworst? Hahaha ga er niet verder op in... Want mogelijk lezen minderjarige ook deze forum!
Trouwens een alternatief voor hoofdkaas is "Van Iersel": Lekkere hoofdkaasje let wel:
Dit is fabrieksproductie!
Maar smaak is ong. hetzelfde als die van mij! Ik ga het recept niet posten... Dit i.v.m. er mogelijk dieren liefhebbers zijn en/of mensen die lid zijn van een dier vriendelijke organisatie! Ik wil geen een ruzies hahaha!
Hoofdkaas eet ik echt niet. Dat vind ik zo smerig. Maar kan me nog van vroeger herinneren toen iedereen nog een varken had dat ze een maag vulde met "met" of zoiets leek op metworst en misschien was het dat ookwel alleen geen worst vorm. Die smaak kan ik me nog wel herinneren.
Bedenk ik me net, of was het balkenbrei. Dat is ranzig. Weet het niet meer.
Het spijt mij... Ik ben weliswaar 34 jaar... Niet oud... Of Zoals Chris die zeker ouder is dan ik... Hahaha...
Maar daar waar ik woonde aten wij alles van het dier! Zonde om e.e.a. weg te gooien! Alle botten en inc. schedel = mooie bouillon van te trekken... En ja ook de ingewanden!
Begrijp mij ook... Het is niet zo dat ik dieren haat! Maar in mijn eerdere posts… Je eet wat de pot schaft! Toen ik nog in Pennsylvania woonde en ik midden in een bos zat... Uren en i.h.b. de nachten: hadden wij echt wel trek/honger! Kikker fuiken en hoppa: kikkerbillen eten!
Waarom geen herten etc...? Dat maakt veel lawaai qua vuurwapen schoten = aandacht v/d lokale polite!
Die dagen was het slimmer om gewoon van vis te eten, evt. insecten en kikkers! Mochten er nog wilde katten of honden rondlopen = LEKKER, beetje magie en ketjap!
Ik praat niet over huisdieren maar over wilde lynx en bloedhonden!
Ik ben Tony!
Van het merg (botten) kun je eenvoudig bindmiddel(len) maken... M.n. gebonden soep
Goede zult, balkenbrij en bloedworst is heerlijk hoor. We hebben hier op zaterdag op de markt een kraam staan die alles zelf maken. Eerst veel proeven alvorens het te kopen 😉
En toch he, een goede falaffel is erg lekker en je hebt amper door dat je geen vlees eet. Heel soms bestel ik het wel eens. Toch is de verleiding om echt vlees te eten meestal groter.
Later vandaag in het bbq topic een verslag van mijn Rib Eye van 2,2 kilo op de bbq 😉
Ik kan niet wachten! Kom maar op!
Ik slacht alles als het moet,straks op mijn vacantie adres varken met de moker voor de kop,eenden,kippen,we gebruiken ook bijna alles,ik ben een echte dierenvriend,maar ik moet ook eten en als je zelf slacht dan word je op het feit gedrukt dat je een levend wezen zijn leven ontneemd,in de supermarkt pak je vlees en je beseft niet dat het een levend wezen was,ik wel en ik dank het beestje ook altijd dat het zijn leven voor mij geeft.
Wilde ze per se dat onderste vat hebben?
Ja, nogal logisch eigenlijk...die heeft het langste gelegen.
Complete disaster...
Was pas erg als ze vol waren geweest.?
Als het bourbon vaten zijn , is het mogelijk een gevalletje verzekeringsfraude.
Door de 25% invoerrechte in Europa , kunnen ze die niet verkocht krijgen.
En dan vinden ze het vast jammer, dat de helft is blijven staan. 🙂 🙂
Het zijn enkel de vaten denk ik William (dus leeg)