Jan nog vele jaren veel gezondheid en goeie zaken toe gewenst.Adriana en Chris.
Gefeliciteerd Jan!
Bedankt allemaal! Ik vier het nooit, maar het blijft leuk om felicitaties te krijgen 🙂 !!
Jan van harte gefeliciteerd ik wens je vele goede jaren en een gezonde lever ! ? cheers !
Thanks!!! ??
Vandaag is onze zoon Alex 18 geworden,het voordeel,ik kan hem nu sturen voor bier en cigaretten.???
Gefeliciteerd Chris! Erg handig.
Ja maar dadelijk zuip hij mijn bier ook op? nix18 is voorbij??? en ik maar stoken?maar we zijn erg trots op hem doet het erg goed op school,erg sociaal rookt niet en serieus bezig.gelukkig lijkt hij op Adriana?
Lidstaten van de Europese Unie (EU) waren in 2017 gezamenlijk goed voor de productie van 116 miljoen liter gin en jenever, gemeten in pure alcohol. Dat is 62 procent meer dan in 2007, zo blijkt zaterdag uit cijfers van Eurostat.
De totale waarde van gin en jenever is in tien jaar tijd opgelopen naar 729 miljoen euro, meldt het Europese statistiekbureau.
Het Verenigd Koninkrijk is met een aandeel van 72 procent, oftewel 82,8 miljoen liter, verreweg de grootste ginproducent binnen de EU. Spanje volgt met een aandeel van 8,5 procent.
België, Duitsland, Nederland, Slowakije, Frankrijk en Italië completeren de top acht van de grootste producenten van de sterkedrank in de EU. Gezamenlijk nemen deze acht landen 95 procent van de productie voor hun rekening.
Bron: Nu.nl
Gelukkig hoeven ze die producent in Venlo niet mee te tellen, Gin en Jenever is niet zijn ding.
Gin is wel mijn ding. Ik wil dat zo snel mogelijk leren. Heerlijk
Voordeel van maken van gin is .
Het is vrij simpel te maken .
Het basis beslag maken moet van granen en is in begin een goede oefening en je hebt heel snel een drinkbaar resultaat .
Ga ik je dat recept morgen ook even middels app vragen. As week krijg ik 20 kilo maïs voor de whiskey. Ketel vanavond verwarmt met een sunblokje. Laat ik een avondje staan. Morgen omspoelen.
Onduidelijk bericht. Eerst gaat het over gin en jenever, en in de laatste alinea over sterke drank. Dat is een ruimer begrip dan gin en jenever.
Gisteren de mais gestookt,opbrengst viel tegen,maar nu weet ik hoe het moet,Adriana had mij al verteld dat ik te weinig suiker gebruikt had,ze had gelijk.maar ik wist niet welke mais ze gestuurd hadden zoete of gewone,heb met mijn eigewijze kop ook niet geproefd,volgende keer ook geen havermout er bij.de opbrengst was 8 liter mooi helder en goede smaak,nu elke 4 wkn.vat van 120 ltr vullen,en tussendoor nog wat druiven.alleen heb ik het probleem waar laat je de mais die je verstookt hebt,heeft er iemand een grote kip.?met de drank heb ik geen probleem waar ik die laten moet.?