Meldingen
Alles wissen

met smartstill van het padje

Pagina 3 / 5

Alchemist
Berichten: 3207
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Hou het maar op een beginnersfout, als dit iets wordt, beloof ik plechtig de volgende keer alleen authentieke ingrediënten te gebruiken, op de vanille na.

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

creativiteit hoort er wel beetje bij ??

Beantwoorden
Alchemist
Berichten: 3207
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Daar heb je ook wel weer gelijk, eerst eens kijken hoe dit uitpakt. Denk morgen door de Airstill jagen.

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Paar dagen langer laten trekken of trekken op 55 graden .

Beantwoorden
Alchemist
Berichten: 3207
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Zondag wordt het dan!

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Dat is beter plan alchemist .
Tijd maakt alles beter . .

Zelf nu aan voorbereiden voor volgende project .
Gist aan het maken voor iets wat ik pas over 3 weken start .

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Interessant Robbert!

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Je mag ook wat van deze gist proberen Bauke .

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Gaarne! Je weet mijn problematiek Robbert, ik krijg nu het gevoel opgejaagd te worden dat vind ik jammer. Wil namelijk als leek 100% opgeleid te worden. Dus tijd voor tijd maar volledig.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ben je dankbaar hoor.

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

rustig blijven .
Komt tijd komt raad .

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

simpel met minder kans op aanbranden . Kans op aanbranden monder door bodem + passeer tafel om eventueel meer smaak van producten toe te voegen . Condenseer plaat . lijkt simpel maar geeft iets verhoging in percentage. Gewoon wat spelen met een " toys r Us " achtige ketel. Omdat dit soort principes ook in oudere ketels wel is toegepast en in het smartstill werkt misschien te proberen in T 500 , grainfather of soortgelijke .

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Dia meter 28 , 5 cm . nu nog iemand die wil proberen

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1415
(@evds)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

altijd welkom

Beantwoorden
Alchemist
Berichten: 3207
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Bedoel je de niet geperforeerde plaat als condenseerplaat? Zou het vullen van de "basket" met koperen zadels niet effectiever zijn? Is verder van de kokende vloeistof af en dichterbij het koelgedeelte.
Ik zie zelf flink verschil met de omgevingstemperatuur, wat qua koelwerking ook te verwachten is. Misschien binnenin m'n kleine koelkast destilleren.

Beantwoorden
Pagina 3 / 5
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?