zo de rooster met gaas liggen onderin en heb 3 kookzakken met pulp gevuld zodat het extra zwaar is en morgenvroeg gaan we stoken
Very nice!!
Ready to rock and roll...
afwachtend op ervaringen . ??
ben sedert 11h00 bezig en er loopt nu schnaps van 70% uit en tot ver loopt alles prima zo ik had verwacht
geen rare bijsmaakjes ? branderig ?
nee Robbert een beetje scherp maar das de ruwstook ik probeer op zondag nog een ruwstook te doen en dan van de twee een fijnstook
ik heb een beetje van 40% recht uit de T500 en de smaakt zit nog altijd in mijn mond dus ik zou zeggen na 6 uur stoken
WITTE ROOK UIT DUITSLAND
gr erik
kijk aan! goed te horen .
Dus toch goed mogelijk met T500 iets anders dan alleen zoals still spirit zegt heldere vloeistof te distileren.
????
ok ik ben nu nog 3 uurtjes aan het stoken dan zit waarschijnlijk zo rond de 30% en dan zet ik de T500 uit als die is afgekoeld haal ik de drie kookzakken eruit laat het kraantje leeglopen en dan zie je dat rooster met gaas er mooi in ligt maw perfect bedankt om dit te maken voor mij ik ben er heel gelukkig mee en dus aan bakken van fruit nooit meer ! kan ook voor een smartstill als je zonder steentjes wat pulp krijgt gaat die ook aanbakken
gr erik
Mooi te horen dat het een geslaagd en goed idee was ! ?
Geen dank . graag gedaan ??
even update
heb juist de T500 11 uurtje uitgezet bij een alcohol percentage van 30 en ik meet morgen hoeveel het opgebracht heeft maar meer dan ik die dingen uitpers zeker weten het was geen probleem met de rooster onder in en drie kookzakken te vullen met pulp in denk 22 of 23 liter in totaal dat in de ton was maar alles perfect gelopen
echt zoals robbert en ik hadden gedacht
dit is echt een surplus op de T500 als je veel fruit wil stoken
morgen als alles af is gekoeld de volgende update
gr erik
mooi man ! ?
Ja je had door de plaat als het ware dubbele bodem daardoor meer circulatie en geen contact tussen fruit en bodem .
P.s. Nette mooie opstelling Erik !