Voor een vriendin ben ik op zoek naar een forum zoals het stookforum, maar dan voor het roken van vis en vlees. Ik heb al wat gegoogled, maar niet echt iets gevonden. Toevallig hier iemand met een tip?
In het gedeelte van het "BBQ topic" zal je vast meer info krijgen.
http://www.stookforum.nl/thread/het-grote-bbq-topic/ Β
Β
Troet, lid hier van het stookforum, is ook een visroker.
Hij heeft vast wel tips, is alleen momenteel een beetje druk.
Gaat het om tips of om aan een forum deel te nemen?
Bij voorkeur een forum want de vragen blijven komen als je aan zoiets begint.
Het is net stoken π
Β
Β RobZ vlees marineren een nacht in de koelkast,afspoelen en drogen.en in de rookoven zet er een bakje water of bier in ivm vochtverlies vh.vlees,roken met eiken beuken of druivenhout.ik ga in oct.nov varkens hammen roken maar dat is weer wat moeilijker.gr.Chris.
Idd dat is waar, ik rook veel vis vandaar, vrijdag gaan er tot nu toe 60 zalmen de ton in en de lijst met belanghebbenden blijft groeien!
Tomas lekkerrrrr we roken ook zelfgemaakte kaas.
Daar ben ik zelf niet zo gek op, kaas wel dat lijkt me ook wel wat om eens zelf te maken.
Google even op BBQ forum, daar hebben ze een apart deel dat over roken gaat.
Idd dat is waar, ik rook veel vis vandaar, vrijdag gaan er tot nu toe 60 zalmen de ton in en de lijst met belanghebbenden blijft groeien!
Nou schrijf mij ook maar in dan. Maar vertel wat meer en/of heb je een site?Β
Nee hobby maar die is uit de hand aan het lopen nu, we zitten op 80 al ?zal wel even foto's maken dit weekend. Ik kan je erbij schrijven maar gelieve wel op te halen op urk! Hele zijde zalm 20 euro en een halve 10 euro.
Ziet er lekker uit!!
OOOhh my God... ziet er zooo lekker uit! Je bent een baas man! Cheers! π