Haha dankje. We hebben er 110 gerookt in anderhalve dag tijd. Dan ben je die rook wel zachtjes aan zat!
Inderdaad rook ik ook wel wat maar nooit meer dan 60 makrelen ( ook nog zelf gevangen op een georganiseerde tocht uit ijmuiden ) erg leuk om eens te doen.
dit was okergeel lellen , zalm insmeren met majo en dan kruiden er op en dan licht roken op 40 graden . ???
? ik moet wel opletten .er staat dit was ook heel lekker
Troet, we geven gewoon spellingscontrole de schuld. De makreel die je meegaf op de BBQ was van top kwaliteit dus laat ik het weten. Lekker man! Goed beziggg!!
Dat kan ik beamen, die makreel van Troet (op de barbecue) was geweldig:-)
Ja man..en dan heeft ie ze ook nog zelf voor ons uit het water gevist. Dan vind ik hem echt een baas!
Ziet er geweldig uit Troet??
Roken en stoken past schijnbaar heel goed bij elkaar,wel leuk dat de forumleden zo veel gemeen hebben,houden van honden ,lekker eten,wat ze ook nog zelf maken bbq?En van lekker drinken?We hebben wel veel gemeen al ik het zo lees.echt top,kijken wat we nog meer gemeen hebben,en begin nu niet over vrouwen Nimrax?dat hoort er gewoon bij??
Chris, dit gaat over roken. En ik heb liever een rokende vrouw dan een vrouw die rookt π En inderdaad, mensen die voor deze hobby kiezen zijn vaak heel creatief en vindingrijk. Ik kan echt genieten van de meest uiteenlopende zelfbouw projecten.
En de jaarlijkse BBQ is als sex hebben met een lekker ding. Je blijft komen!
Op internet is genoeg te vinden over roken,even je best doen.dan vind je mooie recepten.ik heb er een recept gevonden ove parmezaanse ham.
Dank je wel William voor de tip. en Chris, het gaat niet zozeer om de recepten, die zijn er inderdaad genoeg te vinden op internet, maar om de technieken.
Rob,stoken is net als roken,aanvoelen en kopje gebruiken,ik werk altijd op gevoel zo rook ik en stook ik.nu het wat kouder word is het de beste tijd om te roken,koud of warm.ik rook met mijn eigengemaakte rookvat,en kan gebruikt worden voor koud en warm roken.ik rook voor mij zelf en fam.leden.wil nu parmazaanse ham gaan roken,maar nog even wachten nog niet koud genoeg buiten.