Dank jullie wel.ben vanmorgen om 7 uur wakker geworden met een barstende hoofd pijn heb gisteren zoveel rook binnen gekregen daar kunnen10 pakjes zware tabak niet tegenop.van het zuipen kan niet daar heb ik nooit hoofdpijn van,ga vandaag maar een paar drinken dan komt het wel weer goed,maar ik probeer me wel in te houden anders ben ik morgen de film weer kwijt.gr.??Chris.V.
Chris, is het dan geen idee om een rookkast te bouwen? Op deze foto staat de rookkast gewoon in de keuken. Dit is een kast die wel wat geld kost maar het is echt eenvoudig zelf te maken hoor. (ik weet dat je het liefst alles zelf maakt)
Met een eenvoudige kerntemperatuurmeter van een paar euro weet je ook precies wanneer je vlees klaar is en je staat niet meer in de rook.
Mijn poolse buurman heeft er een in polen besteld hij is slager en ik kan het goed met hem dus dan rook ik bij hem,of ik bouw een grotere dan ik nu heb wil ook hammen roken.vanmorgen geen hoofdpijn met 5 man 3-4 liter zelfgesookte en 1.5 krat bier,vanacht was ik de laatse iedereen dood behalve ik vanmorgen nog iedereen dood aleen ik niet,de rest is om 3 uur uit bed gekropen,het ergste is dat Chris de oudste is.hahaha.gr??Chris.V.
HAHA......... Van een borrel naar sigaretten 🙂
Ben nu aan t genieten van mijn SJAAKIE'S moonshine........
Creme de Whisky... Basis was van Lick ..... Aanrader voor iedereen.
Gisteren een stookwijn met rozijn gestookt. Resultaat is best aardig.. Lijkt op een Vodka met een vleugje rozijn. Heb em naast een biertje staan, gaat er prima in. Hier ligt nog sneeuw.. Heb er gisteren gebruik van gemaakt:
Ja zo kun je mooi koelen,doe ik ook altijd als ik de kans krijg.en laat hem goed smaken.gr?Chris.V
Smaakt prima Chris.V! Ik proef er nu nog maar eens eentje, bijna romig zacht. Heb em ook extra langzaam gestookt. Straks de sauna in, met een duik in de sneeuw tussedoor!
Jaja aukedebier het leven kan mooi zijn ik drink elke avond een glaasje zelfgemaakte cognac,slaap ik goed van,in het weekeinde dan hang ik de beest uit,ik leef maar een keer dus genieten.gr.??Chris.V.mooie feestdagen en veel stookplezier.
Mijn rum is eindelijk klaar na 3 maanden eiken vat en daarna 3 uur op 52 graden verouderd. Ik moet zeggen hij is heerlijk zacht gaan smaken. Ik had er een beetje hard hoofd in omdat ik de tail zo bleef proeven maar in de loop van de tijd is ie nu echt op smaak! Heerlijk puur met wat ijs.
Mooi man, gefeliciteerd! En proost. Fijne feestdagen..
Ik zit al vanaf vanmorgen aan de zelfgemaakte cognac.mooie feestdagen.?Chris.V
Ben nog bezig met de cognac.ik krijg geen oproepen om te werken dus ik maak daar flink misbruik van.hahaha.gr.?Chris.V en mooie feestdagen.
hoy,
Het is den ideale periode van het jaar om te proeven van wat ik gemaakt heb whiskey, rum enz..., daar ben ik dan ook mee bezig wel of niet met kameraden familie ...
proost, sante...
grts.
Samen met beide Oma’s een zelfgestookte. cognac drinken. Fijne feestdagen iedereen,@ndré??