Zit nu aan een Grolsch,met een gestookte van gisteren.gr??Chris.v
He Betweter waarom 2de klas smaakt goed.?
Nee ik bedoel Bram waarom 2de klas ik vind dat de enige wisky die ik lekker vind en heb veel duurdere gedronken,maar elk zijn smaak,ik vind een cognac van 1000$ net zo lekker als mijn zelfgestookte.gr?Chris.V
Zit heerlijk aan (2epoging) zelf gemaakte limoncello. Hij wordt steeds lekkerder.
Proost!!!
Is wel vroeg maar ik zit een biertje te drinken,gisteren weer eens flink doorgezakt,moet oppassen dat het geen gewoonte word,ik hou het ook bij eentje.want het weekeinde word weer zwaar,krijg 5 gasten en die blijven 3wkn.gr.?Chris.V
Zometeen gaat de fles Kruskovac open! Dat wordt smullen..!
Heb je daar een foto van? Het klinkt spannend! Edit... ik zie het al, Perenlikeur:) Altijd lekker!
Klopt, perenlikeur. Deze heb ik uit Kroatie uit oprtalj. zo'n lokale boer die het stookte. Goed vertoeven. Ik heb daar nog meer drank gekocht maar dat laat ik nog even dicht. Mooi land overigens.
Toevoeging op de Kruskovac, het is donker oranje van kleur, zelfde als Whisky. Ook proef ik iets van sinaasappel lijkt het.
Ik zit nu met mijn Romeense familie aan de druiven die ik eergisteren gestookt heb.gr?Chris.V.
Goed bezig Chris! Ik word wel een beetje jaloers van jouw stookkunst.. 😉
Hoedjevanpapier ben gisteren begonnen met 75kg druiven opbrengs 15.5 ltr van 40-43% nu loopt hij weer,5ltr van 70%nu komt 60%,morgen weer een run dan ben ik klaar is de kelder weer vol kan ik rustig slapen. ???gr.?Chris.v
Ben nu de druiven aan het proeven van vandaag.gr?Chris.V
Ben nu Romeense wijn van thuis aan het drinken met de druiven die ik deze week gestookt heb. en een biertje,beetje veel van alles maar ik moet alles proeven ,heb dez e week 41ltr gestookt dan mag ik ook wat proeven.??????gr?Chris.V.
ChrisV, Roemeense wijn met druiven, gast wat heb je toch een slecht leven,haha!!
Ik heb nu een 2 liter stookje aanstaan.En jij had 41liter-wauw! Maar je hebt ook een superketel.
En ja, continue kwaliteits- controle is super belangrijk, vooral tijdens en net na het stoken....