Meldingen
Alles wissen

we zijn in het café,dus bar babbels.

Pagina 3 / 11

Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

... Nou, ik denk dat hij nu al een beetje snapt hoe turbogist werkt (Ferrari met raket) en dat het dik 2 weken scheelt in tijd. In uitmuntende kwaliteit. Ben ook heel benieuwd.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Wat dacht je van mij ik ben nu ineens modern geworden ,morgen gooi ik bij de 450 kg bakkers gist,heb nog geen tijd gehad om die er bij te gooien heb hem wel in huis.dus het gaat hier flink bloeb bloeb bloebberen.krijg bij de gedachte al dorst.en heb de gasfles die ik van Nimrax heb gekregen lekker goedkoop gevuld dus het drankje word telkens goedkoper hahaha.gr.??Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Heb net even gecontroleerd of het nog staat te gisten met lucifer  blaasd lucifer nog uit dus gaat goed.gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Lekker bezig!!! Top! Ik denk dat je zondag het beste kan stoken. Dagje extra voor de restsuikers...Cheers alvast!

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ga de rest van gist voorzien,ben een beetje laat maar gisteren stond de straat weer blank div kelders onder gelopen bij mij gelukkig deze keer niet.heb vanmorgen nog wat aanpassingen gedaan,dus Chris zit veilig en heb genoeg koelwater.gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1197
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Vandaag een leuk boekje gevonden bij de kringloop in Baarle-Nassau.

"de beste borrel maak je zelf"

Bereidingswijzen, apparatuur, recepten voor jenever, Brandewijn en andere sterke dranken.

Hardstikke leuk, 

groet, @ndré?

 

 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Hoi @ndre,

Volgens mij is dat boekje al jaren uit de handel, leuk dat je hem gevonden hebt!

 

Wat is het ISBN nummer dat achterop staat? Dan ga ik nog eens op zoek naar de schrijver/uitgever van destijds.

 

Groetjes,

 

Jan

 

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1197
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hoi Jan,

is echt een leuk oud boekje, heb een foto proberen te uploaden maar dat lukt niet vanaf de camping in Baarle-nassau?

is een boekje van de vorige eeuw 1987

UitgeverijKosmos -Utrecht Antwerpen.

isbn 90 215 1384 6

NUGI 421

groet, @ndré?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Jongens ik heb vandaag 40-45 kg druiven gestookt met die turbo van Nimrax,bij het begin kwam 75% had op het laats 11ltr van 40% moet wel zeggen geen suiker toegevoegd alleen druiven en de gist,de volgende stook was 85% eindresultaat 5 ltr van 70% mooie heldere lekker ruikend en goed smakende moonshine,ik verdun hem morgen naar 50% gist had ook bezinksel heb ik weggegooid voorloop bij de eerste stook en bij de tweede stook.eind deze week denk ik dat die met bakkersgist klaar is dan kan ik vergelijken,maar tot zover ben ik tevreden met het resultaat.gr.?Chris.V

 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klinkt goed Chris! Ik zal Alcotec uk van de week even bellen want ze vinden het super cool dat iemand uit NL de moeite doet om vragen te stellen en resultaten door te geven. Cheers man!

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Werkt goed snel uitgegist drank mooi helder smaak goed en reuk ook niets gefilterd geen klaringsmiddelen,alleen druiven en de gist geen water of suiker.puur natuur.gr?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik heb de drank naar 50% gebracht de smaak en geur is heel goed helderheid ook prima dus ik kan die gist aanbevelen,of ik hem ga gebruiken in de toekomst weet ik niet,ik wacht het resultaat af van mijn volgende stook met bakkersgist,ben een beetje vast geroest dus er moet wel een groot verschil zijn de snelheid maakt mij niets uit,daar doe ik het niet voor en een paar liters meer of minder intreseerd mij ook niet maar als de smaak beter is ben ik overgehaald.gr.??Chris.V.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Heb mijn buurman laten proeven hij vond hem lekker maar 50% een beetje sterk hahaha.gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ben vandaag begonnen met druiven met bakkersgist geen suiker alleen druiven met gist,is mooi helder en smaakt en ruikt goed,in 7 dagen was hij uitgegist,ik heb de vorige stook 2 keergedaan dat doe ik dus niet meer komt niet ten goede aan de smaak,de eerste 2 ltr.was70% ( geen suiker gebruikt) maar had ik bij de turbogist ook,conclusie,ik blijf bij mijn verse bakkersgist en stook maar een keer,meer fruitsmaak.gr?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 522
(@capo70)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

maar had ik bij de turbogist ook,conclusie,ik blijf bij mijn verse bakkersgist en stook maar een keer,meer fruitsmaak.gr?Chris.V.

Daar sluit ik me geheel bij aan Chris ! 🙂

Beantwoorden
Pagina 3 / 11
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?