Meldingen
Alles wissen

we zijn in het café,dus bar babbels.

Pagina 4 / 11

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Als je niet probeert dan weet je het niet,dus ik blijf trouw aan mijn bakkersgist.gr??Chris.V.

 

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1197
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hoi allemazl, net of de duvel er mee speelt heb ik vandaag het boekje "zelf likeur maken" van de zelfde uitgever gevonden,
Zeg maar gered van de kringloop.
Groet, @ndré??

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1197
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Mooi vergelijk Chris?
Smaak en kwalliteit vind ik ook belangrijker dan snelheid.
Is en blijft een hobby en passie.
Groet, @ndré?

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Wat leuk @ndre!

 

Er is nog aardig wat in omloop dat niet meer te krijgen is, ik heb toen ik begon met mijn "winkeltje"van mijn vader een boekje uit mijn geboortejaar 1978 gekregen. Ik kan het nergens vinden, niet op marktplaats, niet via een uitgever. En er staan echt heel leuke recepten in.

As ik op een of andere manier toestemming zou krijgen zouden we het hier allemaal kunnen digitaliseren. Of opnieuw laten uitgeven. ik heb het idee dat het nu anno 2017 veel meer leeft dan in 1978.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Heb met die bakkersgist ook 11.5 liter gekregen van 40%.5 ltrs.op eikenhouten snipprs gelegd de rest zo in de fles.ben nu nog bezich met jam die ik vergist heb en heb daar nog 20 ltr.wijn bij gegooid biolochische.had ik nog staan,dus word een latertje morgen 2 ketels en zat.2 ketels,ben nog even vd.straat.gr?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Moonshine is niet alleen goed voor te drinken gooi een stuk of 10 paardekastanjes kapot gesneden in een halve liter alcohol van een zo hoog mogenlijk persentage laat die twee weken staan en wrijf er je benen regelmatig mee in als je spataderen hebt ze verdwijnen.gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1197
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hoi Chris,

Ben je ook nog natuurgenezer? (Gewoon er even bij)

succes morgen met de 2 ketels morgen?

Groet, @ndré?

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

@ndre ik heb een hekel aan docters,ik heb gelukkig geen spataderen,maar ik intreseer mij voor veel dingen ook voor zo iets,veel dingen in de natuur zijn beter dan de rotzooi vd.apotheek.niet aleen morgen zat.ook twee,en zondag mischien nog een.?Gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1197
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ja Chris, ik heb ook een hekel aan docters maar van die kastanjes had ik nog niet gehoord.
Wird de komende dagen toch geen weer om de straat op te gaan, beter om dan maar te stoken.
Succes, @ndré?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Dank je gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Al met al een mooi experiment. Bakkersgist geeft,
afgezien van de tijdwinst van de turbo gist,
hetzelfde resultaat in smaak en percentages.

Dank voor de update Chris.Hier hebben we wat aan.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Nimrax met bakkersgist was het ook na 7 dgn uitgegist ,wat ik wel gemerkt heb is dat de opbrengs volgens mij iets hoger was.ongeveer 1 ltr.per 50 kg fruit.gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Nimrax 1liter van 40%.gr?Chris.V.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Heb vandaag 5litr.gestookte druiven op moerbijhout gezet.moet volgens de Roemenen lekker zijn,ze verkopen daar ook de vaatjes van dat hout,ben benieuwd.gr.?Chris.V

 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Heb je dat in een vaatje gedaan Chris of gewoon een stukje in de alcohol gedaan?

 

Beantwoorden
Pagina 4 / 11
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?