Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 19 / 50

Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Geloof me Lummel, met zo'n ei is het een makkie. Kun je die stoomketel niet ruilen voor een ei πŸ™‚ Of had je die al verkocht?

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Is dit nog wel een stookforum? Gaat hier allemaal met kilo's en dan niet van de kiloknaller hahahah. Er zit nog wel geld in dit land.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Haha toen ik stookwinkel begon dacht ik al, ik kan er later mischien wel bbq's bij gaan doen. Is ook een vorm van stoken toch.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Lummelientje vindt procureur te vet dus koopt ze niet. Maar is wel onderweg voor Baileys ingrediΓ«nten. Dat dan weer wel.Β 

Laat Lummelientje dit maar eens lezen over vet πŸ˜‰

http://www.hermandenblijker.nl/Actueel/Column/191/Herman_den_Blijker_over_varkensnek

Β 

Β 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Nee, kan nooit afscheid nemen van dingen waar ik aan gehecht ben geraakt. Profiteert Lummelientje nog steeds van.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Whahahaha πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Procureur VET Β  ?????????

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Wow die is lekker.

Β 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

En soms wat onrust stoken πŸ™‚

Β 

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Bij al dat eten hoort natuurlijk een super BBQ saus.

Voor mn ribbs en PP gebruik ik m altijd : Sweet and spicyΒ  …..

400 ML Heinz Tomatenketchup

2 eetlepels bruine suiker

1 kleine ui . 2 teentjes knoflook .Β 

1 eetlepel azijn . ( liefs appelazijn)

2 eetlepels Canisius stroop uit LIMBURG ……..

1 eetlepel mosterd ( gewone …. niet die exclusieve )

1/2 theelepel Worcester saus

1 eetlepel zonnebloem olie ( olijfolie is ook heerlijk )

1 theelepel chilipoeder … Naar smaak verse peper , en zeezout

flinke scheut Thai chili saus

Β 

Olie in pannetje heet laten worden . Ui erbij en laten glazen . dan meteen de verse knoflook er bij doen.

vuur lager zetten , peper , zout en chili er bij kieperenΒ  πŸ™‚

hierna alle andere ingrediΓ«nten er bij doen . 10 minuten zacht laten pruttelen

Β 

Jammie

Β 

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

En dit alles is allemaal voortaan zo terug te lezen, bijna een levend kookboek. Ik zal selecties moeten maken met wat ik ga proberen, anders vreet ik me veel te snel vol!

Wat ga je trouwens met de varkenshaas doen jack? Alles om te pullen? Nee toch?

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nee hoor.... Varkenshaas SatΓ©.... Super lekker... Net in de marinade gezet

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

ja zeker en voor veel verschillende heerlijkheden .

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Patrijs gevuld met in bier gedompeld stroo .enz.enz. ??

Β 

Beantwoorden
Pagina 19 / 50
Deel:

Β©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?