Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 22 / 50

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik kijk er al naar uit je zaterdag in 't echie te ontmoeten Nimrax πŸ™‚

Β 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Jaa, wederzijds! Gezellig man! πŸ˜‰

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Vanavond de kiplollies gemaakt, super! En de kinders vonden het ook erg lekker. Alles schoon op ?

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Toch wel origineel.... Kraakbeen er uit gehaald?

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Gewrichtje met schroevendraaier en botje met tangetje, leuke operatie hoor ?Β wat losse peesjes weggeknipt.

Vergeten fotos te maken, 20 stuks met zn 3en waren zo op. De rest was gelukkig niet thuis, anders hadden we minder gehad.

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Met deze postings ben je binnenkort minimaal 5 kg zwaarder πŸ˜‰

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ja precies zo! Later zag ik ze nog met spek er omheen, doen we de volgende keer ?

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik eet geen koolhydraten en kan onbeperkt vlees eten zonder aan te komen. Zodra ik aardappels erbij ga eten zit ik zo weer op de 100. Ben nu al een half jaar heel tevreden over mn gewicht ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Doe je goed Jan, ik ben benieuwd hoe je er in afgeslankte vorm uitziet.

En niet te veel sausje bij al dat overheerlijks wat je maakt πŸ˜‰

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Morgen als de kat van huis is heb ik weer een mooi klusje. Runderribs, net geen 4 kilo. Lekker overnight in de rub, morgen op de bbq.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dit keer is hij niet helemaal opgegaan. Maar wat is dit lekker zeg! Heeft wel vanaf 11.00 vanmorgen op de bbq gelegen.

Het waren 6 ribben maar 1 donderde er meteen uit bij het verwijderen van de folie.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat ziet er fantastisch uit zeg, gaan we ook eens proberen te maken πŸ™‚

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Erg de moeite waard Erik! Kost wel wat tijd maar in de tussentiid kun je gewoon werken. Q hele dag op 100 graden, als de kern ongeveer 70 graden is inpakken in folie met boter en wat appelsap en weer terug tot hij op ruim 90 graden zit. Dan even op direct vuur tot hij mooi is en eten maar ?

Ik heb aan het begin ook nog wat appelboomhout toegevoegd maar is niet noodzakelijk hoor. Het vlees is goed zoals het is.

Beantwoorden
Berichten: 473
(@monoblock)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ziet er super uit Jan, dat moet heeeerlijk smaken!

Beantwoorden
Pagina 22 / 50
Deel:

Β©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?