Ik kijk er al naar uit je zaterdag in 't echie te ontmoeten Nimrax π
Β
Jaa, wederzijds! Gezellig man! π
Β
Vanavond de kiplollies gemaakt, super! En de kinders vonden het ook erg lekker. Alles schoon op ?
Toch wel origineel.... Kraakbeen er uit gehaald?
Gewrichtje met schroevendraaier en botje met tangetje, leuke operatie hoor ?Β wat losse peesjes weggeknipt.
Vergeten fotos te maken, 20 stuks met zn 3en waren zo op. De rest was gelukkig niet thuis, anders hadden we minder gehad.
Met deze postings ben je binnenkort minimaal 5 kg zwaarder π
Ja precies zo! Later zag ik ze nog met spek er omheen, doen we de volgende keer ?
Ik eet geen koolhydraten en kan onbeperkt vlees eten zonder aan te komen. Zodra ik aardappels erbij ga eten zit ik zo weer op de 100. Ben nu al een half jaar heel tevreden over mn gewicht ?
Doe je goed Jan, ik ben benieuwd hoe je er in afgeslankte vorm uitziet.
En niet te veel sausje bij al dat overheerlijks wat je maakt π
Β
Morgen als de kat van huis is heb ik weer een mooi klusje. Runderribs, net geen 4 kilo. Lekker overnight in de rub, morgen op de bbq.Β
Dit keer is hij niet helemaal opgegaan. Maar wat is dit lekker zeg! Heeft wel vanaf 11.00 vanmorgen op de bbq gelegen.
Het waren 6 ribben maar 1 donderde er meteen uit bij het verwijderen van de folie.
Dat ziet er fantastisch uit zeg, gaan we ook eens proberen te maken π
Β
Erg de moeite waard Erik! Kost wel wat tijd maar in de tussentiid kun je gewoon werken. Q hele dag op 100 graden, als de kern ongeveer 70 graden is inpakken in folie met boter en wat appelsap en weer terug tot hij op ruim 90 graden zit. Dan even op direct vuur tot hij mooi is en eten maar ?
Ik heb aan het begin ook nog wat appelboomhout toegevoegd maar is niet noodzakelijk hoor. Het vlees is goed zoals het is.
Ziet er super uit Jan, dat moet heeeerlijk smaken!