En je proeft het gelijk als het uit de supermarkt komt. En ik ben al helemaal niet zo gek op sausjes maar ga die website toch even bekijken.Β
Ik ontbijt regelmatig met een klein bakje salade van Albert Heijn, maar ik haal eerst het bakje dressing er uit en dat gaat direct de prullenbak in. Dat vervang ik door een scheut goede olijfolie, vanmorgen zelfs gekozen voor walnootolie. En een goede azijn. Soms tomaat bassilicum, maar ook appelciderazijn of een geweldige balsamico.
Β
Ik ben lid van hun 2 maandelijkse verrassingspakket, echt heel leuk. Je krijgt dan een doos vol delicatessen opgestuurd. Sommige dingen gebruik je nooit maar anderen doe je weer heel lang mee. En het geeft natuurlijk inspiratie!Β https://www.foodelicious.nl/foodelicious-box
Β
Kalfsspareribs staan in de rub, er is morgen niemand thuis dus alles is voor mij π
De lunch gaat het niet worden dit keer, want ik ga eerst in de betuwe het morellensap ophalen π Dit wordt een lekker dinertje π
Β
De burgers doen me een beetje denken aan de hertenburgers in Zweden. Top Jan deze!
Dat dineetje morgen wordt ook erg lekker denk ik.
Β
Kijk β¦.. Das pas echte rubb .
Ben benieuwd hoe je m vind ..Β
Er was gisteren trouwens een mooi BBQ festival in URK . Richard ) van die rubb ' was ook daar.
Ikzelf had gisteren een feestje β¦ SATE op de BBQ
Ben nu bezig met het laatste smokey goodness te lezen. Inspiratie er uit halen π
Ziet er ook weer lekker uit. Na mijn vakantie zal ik ook eens voor sate gaan. Daar kan ik thuis altijd goed mee scoren ?
Ribs liggen nog op de Q, ik kon pas laat beginnen vandaag. Over een half uur mogen ze uit de folie.
Na mijn vakantie zal ik ook eens voor sate gaan. Daar kan ik thuis altijd goed mee scoren
Probeer het recept van Tony maar eens, erg lekker! (wel met varkenshaas π )
Morgen gaan ze op de grill, ik heb het inmiddels veel te warm om nog warm te eten. Ik ben meer van de lunches ? van de 3-2-1 methode heb ik nu dus de 3 en de 2 gehad.Β
Ze vallen zo van het bot, lekker vlees en goede rub. Bedankt voor de tip Jack!
Ik doe mee... π
Heb trouwens Mn Q ook weer aangestoken.... Niet voor een stuk vlees... Maar om Mn Gietijzer weer eens een crisco beurt te geven.. Al doe ik dat liever bij iemand anders... Lummel π
@ Jack..
Wat ? aansteken of een beurt geven.... grt DB
Β
Ziet er weer jaloersmakend uit Oenga maar ik heb nasi gemaakt en mijn Kirsch loopt lekker te vergisten. Jammer dat temp 26,1 aantikte had graag koeler vergist. Maar heb er vrede mee. Iedereen heeft zijn kruis te dragen zullen we maar zeggen.Β
Duidelijk een beurt geven.... Ook al is t zo warm ;).. Maar wat moet.... Dat moet.... Ook onderhoud
Lekker he!
Jammer dat het ei te zwaar is om mee te nemen op vakantie, ik zou een lichtgewicht moeten hebben π
Om eerlijk te zijn ben ik m'n gaswebertje nu al zat, weet niet of ik die nog wel eens ga gebruiken. Ik wacht nog even met wegdoen maar ik ben echt helemaal verpest voor het leven nu haha