Kijk en deze hoe lang nog
De smaak. Man. Godverdomme er is niks wat me blij maakt in het leven. Vindt alles toch maar eindeloos gezeik. Maar dit verveelt nooit.
Is dit kip Jan. Of varken?
Half uurtje per pond. Ik braad hem aan in de pan en doe hem dan samen met het bakvet in een ovenschaaltje in de oven op 160 graden. Tegen het uitdrogen een soepkom heet water ernaast. Dan blijft de luchtvochtigheid wat beter en droogt het vlees niet uit.
Dit is varken. Droogt minder snel uit dan rund. Maar toch, omdat het best een tijdje jn de oven moet een schaalgje water er bij.
Heb wat bij Ali gekocht ( over water gesproken) wil nu wel eens weten of het water in de middeleeuwen nou echt slechter was. Zal het vast wel melden t.z.t.
Hier hebben we het mee te doen; stel je verse aardappelpuree voor, een frietje met salsa het water loopt uit mijn bek. Eerst nog een wijntje. Dit is hem....
Eet smakelijk! Gaat helemaal goedkomen!!!
Gisteren een mais kip met twee dijen totaal twee kg. in een grote ovenschaal op een gesnipperde ui rozemarijn salie ja oregano peper bed na eerst de kip goed ingesmeerd te hebben met goede kip kruiden , daarna een braad zak open geknipt en over de kip en tussen de schaal gedaan met wat ruimte er tussen en een klijn gaatje voor ontluchten . Drie kwartier in de combie machnetron dan een kwartiertje nagaren en dan smullen met de fam. ??
Ik heb hem op 15 minuten per pond gehouden maar deze is gemaakt van entrecote. Doe ik altijd en de slagert doet het ook graag. Kan niet mislukken. Heb ik van hem. En klopt wel. Nogmaals dit is entrecotevlees. Tijd zal zo afhankelijk zijn van het vlees.
Had er ook nog een half blikje bier bij gedaan en door afdekken met braad zak , waar ik veel mee werk , droogt het niet uit .
Dan is het zeker goed! Dat moet ook rose blijven. Het zou zonde zij om die te garen ?
Lekker man
Dan is het zeker goed! Dat moet ook rose blijven. Het zou zonde zij om die te garen ?
Lekker man
ik gebakken eitje.eet ik eens in het half jr.dus was heeeel speciaal?
Die was zeker lekker. !!!