Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 24 / 64

Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Kijk en deze hoe lang nog

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

De smaak. Man.  Godverdomme er is niks wat me blij maakt in het leven. Vindt alles toch maar eindeloos gezeik. Maar dit verveelt nooit.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Is dit kip Jan. Of varken? 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Half uurtje per pond. Ik braad hem aan in de pan en doe hem dan samen met het bakvet in een ovenschaaltje in de oven op 160 graden. Tegen het uitdrogen een soepkom heet water ernaast. Dan blijft de luchtvochtigheid wat beter en droogt het vlees niet uit.

 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dit is varken. Droogt minder snel uit dan rund. Maar toch, omdat het best een tijdje jn de oven moet een schaalgje water er bij. 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Heb wat bij Ali gekocht ( over water gesproken) wil nu wel eens weten of het water in de middeleeuwen nou echt slechter was. Zal het vast wel melden t.z.t. 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Hier hebben we het mee te doen; stel je verse aardappelpuree voor, een frietje met salsa het water loopt uit mijn bek. Eerst nog een wijntje. Dit is hem....

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Eet smakelijk! Gaat helemaal goedkomen!!!

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Gisteren een mais kip met twee dijen totaal twee kg. in een grote ovenschaal op een gesnipperde ui rozemarijn salie ja oregano peper bed na eerst de kip goed ingesmeerd te hebben met goede kip kruiden , daarna een braad zak open geknipt en over de kip en tussen de schaal gedaan met wat ruimte er tussen en een klijn gaatje voor ontluchten . Drie kwartier in de combie machnetron dan een kwartiertje nagaren en dan smullen met de fam. ??

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik heb hem op 15 minuten per pond gehouden maar deze is gemaakt van entrecote. Doe ik altijd en de slagert doet het ook graag. Kan niet mislukken.  Heb ik van hem. En klopt wel. Nogmaals dit is entrecotevlees. Tijd zal zo afhankelijk zijn van het vlees. 

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Had er ook nog een half blikje bier bij gedaan en door afdekken met braad zak , waar ik veel mee werk , droogt het niet uit .

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dan is het zeker goed! Dat moet ook rose blijven. Het zou zonde zij om die te garen ?

Lekker man 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dan is het zeker goed! Dat moet ook rose blijven. Het zou zonde zij om die te garen ?

Lekker man 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

ik gebakken eitje.eet ik eens in het half jr.dus was heeeel speciaal?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Die was zeker lekker. !!!

Beantwoorden
Pagina 24 / 64
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?