Je kunt de moussaka gerust maken met half om half gehakt Lummel is ook erg lekker.
Paling is ook erg lekker, maar paling voor 65,00 per kilo is erg duur. Tenzij het filet is, maar ik zie toch een hele paling op je foto 🙂 ik heb laatst lijngevangen Ierse paling gekocht voor 22,50 per pond. Haakje zat nog in de bek.
Tja Jan kan er niks aan doen zal morgen een foto maken van de vitrine.
En als je niet betaal heb je het niet. En heb altijd moeite met nee ik welke vorm dan ook. hahaha. Ik wil het nu. Jaja. Doe je eraan? Slechte opvoeding hahaha. Driftig? DIsclaimer : ben weer dronken.
Maar serieus verse natuur paling kost deze tijd 65,oo per kg. Ga maar googelen. Betaal je niet, heb je het niet. En ik wil het wel.
Zelfs internet in Deventer werkt niet. De visboer wel? Het enige wat werkt uit Deventer is stookwinkel en Lummelientje. Hahahaha.
ik heb er wel meer aan het werk gezien (geheel per ongeluk?)
Toeval bestaat. Jongens tot morgen
Ga zo zo bouillabaisse maken. Nou zijn jullie jaloers he? Zal ik foto's maken. Ach waarom niet. Nimrax waakt toch over ons welzijn. Toch?
Soms mag het ook iets stouters zijn. LMAO
Met de carnaval die momenteel is losgebroken wil ik bijna zeggen:
Goede keuze, Stierke. Cheers!
De vis en saffraan. Die importeert Lummelientje zoveel gaat er niet in natuurlijk
en de groente
eerst tomaten ontvellen met stoom
1,5 liter tomatensap. Met zeezout, witte peper en paprikapoeder. De groente staat klaar. Zo de vis erop
Dit moet hem zijn. Morgen istie op. 100% zeker.
De paling was helaas wat gronderig, die moet je eigenlijk niet buiten het seizoen kopen. En nu twijfel ik of de lamsrack nu 19,95 of 29,95 per pond was. In ieder geval niet halal. Ik durf nergens anders lamsvlees meer te kopen want ik denk dat 95% Halal is. Zo diep zijn we gezonken in dit land. Al is het in Nederlandse slachthuizen ook niet al te fris. Misselijk word ik ervan. Ik raak geen supermarkt vlees meer aan.
Maar die moussake van Jan blijft ook trekken. Dan van de week maar met gewoon gehakt. Maar wel van de slager met liefde voor zijn vak.
Lummel, kom jij bij slager van der Geer? Hij heeft mij ooit laten zien hoe hij rookworstjes maakt. Hij heeft geen rookkast maar een rookkamer waar ze de hele nacht in blijven hangen. Ook de rollades worden zelf gemaakt.
Klopt daar was ik voor het lamsvlees, en bij de visboer op dat pleintje dus, maar net daarvoor bij op de Middenlaan. en die moest lamsgehakt bestellen dan weet ik genoeg. Wel een goede slager trouwens. Hoge omzetsnelheid. De Geer is mij soms iets te biologisch en verkoopt veel uit de vriezer. Dus heb een kilo lamsrack bestelt voor hij het in de vriezer gooit. Gevacumeerd blijft het weken goed dus komt wel op. Vriezer Kanje niet proeven beweerd hij, echt wel en anders knijp er maar eens in.
Ik bestel regelmatig bij Beefensteak.nl. wordt diepgevroren geleverd en de kwaliteit is veel hoger dan bij veel slagerijen. Als het op de juiste manier gebeurt is het echt prima hoor.
De volgende keer zal ik de rollade door de Geer laten maken. De Middenlaan maakt het soms wel wat te zout. Lekker maar straks word ik nog alcoholist want blijf drinken.
Ik heb 2 slagers in de buurt dus ik begin er niet aan. Maar heb nu al zin in jou moussaka. Maar eerst nog vissoep met verse bolletjes. O de kogel is door kerk hoor ik net, Lummelientje heeft besloten dat we jou recept met gemengd gehakt gaan doen.