Er lijkt wat meer vet uit te zijn gekomen. Maar het gaat om de smaak! Is hij goed? Wat vind je van de geur? Mooie combinatie van rode wijn en kaneel of niet?
Absoluut, prachtige combinatie. En zie de Geer lachen. Vet is smaak zal hij smalend zeggen. Maar kwaliteit is het. Hier hebben jullie hem. https://www.slagerijvandergeer.nl/welkom-bij-slagerij-van-der-geer
Goed voor montignac. Sterker, dit is Montignac.
Mooie slagerij. Hij zal mij niet meer kennen, is 12 jaar geleden maar het is een top vent. Hij heeft mij serieus een fotoalbum laten zien van de koeien die speciaal voor hem gemest worden. Hij weet wat ze eten en wie dat eten gegeven heeft. Bij zo"n slager betaal je graag wat extra omdat je zeker weet dat je niet belazerd wordt.
Hij is anders duur zat. Maar niet zeiken heb een smeer genomen. En daar ga ik van genieten. Tot morgen jongens. Lummel gaat spacen. Is al onderweg eigenlijk.
Hmmm, moet toch eens een beetje minder water bij de Limbocello drinken. Hij slaat hard aan zag ik weer.
Maar kwam net beneden en het ruikt nog steeds als een Grieks restaurant, Oja, was ik nog vergeten te vertellen. De Geer, die vriend van jou adviseerde ook in reuzel te bakken. Sorry hoor maar je kan ook iets teveel doorschieten als slager. In ieder geval zo maar wat vet afgieten, de gootsten in. Gaan we niet bewaren. Het is geen 1800 meer.
Hij verkoopt het ook nog zie ik net. Wie koopt dat nou? https://www.slagerijvandergeer.nl/webshop/buitenvarkensvlees/details/416
Dat bakt fantastisch, ik koop wel eens gesmolten rundvet, maar dat heeft de slager niet altijd hier. Ken je ossewit nog? Dat dus! Probeer het eens, jij houd niet van toegevoegde rommel. Puurder dan dit ga je het niet krijgen.
Voor dat avontuur ben ik nog niet klaar. Maar zal een bakje reuzel voor je meenemen naar de BBQ. Hahaha. Veel plezier. Wat traanolie ook nog?
reuzel uitbakken en dan de kaantjes op brood.. heerliijk
de reuzel die uitgebakken is noemen ze hier smolt en werd vroeger als boter op het brood gebruikt.
Voor het bakken en braden is het heel geschikt zowel varkens als rund...
heb even gekeken op zijn website.. ik ga er een keer naar toe...
Ik ben ambivalent. De verkoopster is een schatje. Met lippenstift. Zo biologisch is hij nou ook weer niet.
Getriggert door jullie. Zou ik de verkoopster doen? Vast wel. Maar zou die butcher haar doen. Twijfel er eigelijk geen minuut aan. Die slacht zijn lammetjes wel. De priester heeft de naam. Maar over slagers heeft niemand het.
De beste man ziet in zn Google analytics ineens veel bezoek van dit topic komen. Hij geen idee wie nou die Lummel is die zn verkoopster wil doen. Oh wacht, die met zn lamsgehakt dat niet bevroren en ook niet halal mocht zijn ???
Altijd ontkennen al lig je er bovenop zeg ik altijd maar.
Als ik het goed begrijp wat pakken we vanavond?de verkoopster.ja zal dan ook wel lekker zijn.?