Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 37 / 64

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Het witte Limburse goud?heb gisteren 2 kilo gekregen en 5 kg tomaten?de mensen denken aan die lieve oude man.(lief)?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Goulash van ree met rijst en asperges,als toetje jochurt met zelf ingemaakte vijgen en stukje zelfgemaakte appel taart.mijn schat verwend mij elke dag met erg lekker eten,en evengoed weeg ik 74 kg.???goeie haan is niet dik zeggen ze?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Varkenshaasje van wild zwein op de bbq met tomatensalade en rijst.morgen ovenschotel van aubergine’s.?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vanavond pasta met groenten en tonijn. 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ook lekker,ik eet heel zelden aardappels.dus pasta’s bulgur en rijst.?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De bbq mag weer aan ? dit wordt pulled lamb. Net als pulled pork maar dan van lam. Lekker op een broodje met wat bbq saus.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ja lust ik ook wel,had mijn ontbijt moeten laten staan geen tijd,tussendoor vlug even naar binnen moest naar de wc.maar wist dat ik mijn koffie had laten staan,geen tijd voor gehad.kom ik binnen ruikt ik het eten al in de gang?aubergineschotel in de oven,hellaas had ik maar twee min?moest verder,twee uur er na hebben we samen heerlijk gegeten???

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik moest wel de voetjes er af zagen anders kon de bbq niet dicht.

Uiteindelijk 5 uur gegaard op 140 graden tot een kerntemperatuur van 88 graden. Daarna ingepakt in ziverfolie en nog 2 uurtjes terug. In de folie laten afkoelen. Vanmiddag 1 bout opgegaan als lunch. Pulled lamb op turks brood met zelfgemaakte knoflooksaus.

Er is nog 1 bout over voor vanavond ?

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ziet er verdomde goed uit!! Klinkt als een lekker recept!

 

Hier ook weer heerlijk op 120°C een stuk varkenshaas aan het roken.

 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klinkt ook goed! De kolen geven zo een heerlijke extra smaak aan toch al goed vlees. 

Binnenkort weer eens het spit gebruiken. Grote kip of klein kalkoentje ofzo ?

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Oeh dat klinkt ook niet verkeerd! Ik hou me aanbevolen voor de daaropvolgende foto's haha

Nu we het toch over de BBQ hebben, vanwege corona gaat het dus hoogstwaarschijnlijk allemaal niet door...

 

Indien het kan en mag van de overheid, stel ik de bar beschikbaar voor een kleinschalige meeting ergens dit najaar. Niks moet of hoeft, maar een soort can borrel zou hier dan wel mogelijk zijn indien het weer mag en het stookforum dat zou willen.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Bbq nu is het heerlijk buiten dus gebruik van maken.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Bbq nu is het heerlijk buiten dus gebruik van maken.

Ja toch! Heerlijk nu. Vanavond houden we het simpel. Wat karbonaadjes en braadworstjes op de bbq ? geen fratsen, wel lekker ? met een zelfgebrouwen  biertje erbij ???

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik ga definitief mijn pakketje van vorig jaar uitpakken. Heb ik het over de tap en behoren. En een 30 of 50 liter fust Heineken bestellen. Zelf brouwen, wil wel maar heb de tijd niet. Ga het graan van Eric omzetten naar wodka en hoop dat ik alles kan installeren en anders denk je vast wel mee. Ik moet alles in huis hebben toch? En anders zit het nog in dozen. 

 

Nu aan lamsrack met Griekse aardappeltjes. Kost eigenlijk zo'n fust Heineken? mah, dat is latere zorg. 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Kost eigenlijk zo’n fust Heineken?

103,95 voor 50Liter, Lum. Heeft niets met zelf brouwen te maken maar het is crisistijd hé 😉
https://drankdirect.nl/artikel/fust-heineken-pilsner-50ltr?utm_source=googleads&utm_campaign=textfeed&utm_medium=shopping&gclid=EAIaIQobChMIu9GEyajj6AIVyed3Ch1CQAmTEAYYASABEgLlVPD_BwE

 

Beantwoorden
Pagina 37 / 64
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?