Het witte Limburse goud?heb gisteren 2 kilo gekregen en 5 kg tomaten?de mensen denken aan die lieve oude man.(lief)?
Goulash van ree met rijst en asperges,als toetje jochurt met zelf ingemaakte vijgen en stukje zelfgemaakte appel taart.mijn schat verwend mij elke dag met erg lekker eten,en evengoed weeg ik 74 kg.???goeie haan is niet dik zeggen ze?
Varkenshaasje van wild zwein op de bbq met tomatensalade en rijst.morgen ovenschotel van aubergine’s.?
Vanavond pasta met groenten en tonijn.
Ook lekker,ik eet heel zelden aardappels.dus pasta’s bulgur en rijst.?
De bbq mag weer aan ? dit wordt pulled lamb. Net als pulled pork maar dan van lam. Lekker op een broodje met wat bbq saus.
Ja lust ik ook wel,had mijn ontbijt moeten laten staan geen tijd,tussendoor vlug even naar binnen moest naar de wc.maar wist dat ik mijn koffie had laten staan,geen tijd voor gehad.kom ik binnen ruikt ik het eten al in de gang?aubergineschotel in de oven,hellaas had ik maar twee min?moest verder,twee uur er na hebben we samen heerlijk gegeten???
Ik moest wel de voetjes er af zagen anders kon de bbq niet dicht.
Uiteindelijk 5 uur gegaard op 140 graden tot een kerntemperatuur van 88 graden. Daarna ingepakt in ziverfolie en nog 2 uurtjes terug. In de folie laten afkoelen. Vanmiddag 1 bout opgegaan als lunch. Pulled lamb op turks brood met zelfgemaakte knoflooksaus.
Er is nog 1 bout over voor vanavond ?
Ziet er verdomde goed uit!! Klinkt als een lekker recept!
Hier ook weer heerlijk op 120°C een stuk varkenshaas aan het roken.
Klinkt ook goed! De kolen geven zo een heerlijke extra smaak aan toch al goed vlees.
Binnenkort weer eens het spit gebruiken. Grote kip of klein kalkoentje ofzo ?
Oeh dat klinkt ook niet verkeerd! Ik hou me aanbevolen voor de daaropvolgende foto's haha
Nu we het toch over de BBQ hebben, vanwege corona gaat het dus hoogstwaarschijnlijk allemaal niet door...
Indien het kan en mag van de overheid, stel ik de bar beschikbaar voor een kleinschalige meeting ergens dit najaar. Niks moet of hoeft, maar een soort can borrel zou hier dan wel mogelijk zijn indien het weer mag en het stookforum dat zou willen.
Bbq nu is het heerlijk buiten dus gebruik van maken.
Bbq nu is het heerlijk buiten dus gebruik van maken.
Ja toch! Heerlijk nu. Vanavond houden we het simpel. Wat karbonaadjes en braadworstjes op de bbq ? geen fratsen, wel lekker ? met een zelfgebrouwen biertje erbij ???
Ik ga definitief mijn pakketje van vorig jaar uitpakken. Heb ik het over de tap en behoren. En een 30 of 50 liter fust Heineken bestellen. Zelf brouwen, wil wel maar heb de tijd niet. Ga het graan van Eric omzetten naar wodka en hoop dat ik alles kan installeren en anders denk je vast wel mee. Ik moet alles in huis hebben toch? En anders zit het nog in dozen.
Nu aan lamsrack met Griekse aardappeltjes. Kost eigenlijk zo'n fust Heineken? mah, dat is latere zorg.
Kost eigenlijk zo’n fust Heineken?
103,95 voor 50Liter, Lum. Heeft niets met zelf brouwen te maken maar het is crisistijd hé 😉
https://drankdirect.nl/artikel/fust-heineken-pilsner-50ltr?utm_source=googleads&utm_campaign=textfeed&utm_medium=shopping&gclid=EAIaIQobChMIu9GEyajj6AIVyed3Ch1CQAmTEAYYASABEgLlVPD_BwE