Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 4 / 64

Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vanavond met gezin naar de Visgilde. Hier heerlijk kibbeling met salade en friet gegeten.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ontdanks dat Adriana 50 kg.groente heeft schoongemaakt,fijn gemaakt en ook nog ingemaakt,kreeg ik vandaag zelf gemaakte kebab,knapperige gemengde groente uit de woc met basmatie rijst.als toetje zelfgebakken cace van persiken.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vanavond lekkere macaroni en de rest weg. 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ook lekker ik hou van pasta’s en rijst,ik eet zelden aardappels.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wij eten hier thuis ook bijna geen aardappels. Soms opgebakken met knoflook en rozemarijn. Anders alleen maar pasta en rijst, bulgur. 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Steak tartaar met friet en salade.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Omdat een Kamado te groot is voor mijn auto heb ik alleen het rooster van de mini max meegenomen, werkt perfect. Alleen geen slow cooking...

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Wat een arremoede 🙂

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ja beetje wel, heb 30 dagen gerijpte entrecots maar we hebben besloten vanavond in een dorp mee te doen aan een gtote bbq waarbij je je eigen bord en bestek moet meenemen ? dus nu maar voor de karbonaadjes gegaan als lunch ? heb ik morgen nog wat bijzonders. Geen straf om hier met Harry te zijn!

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Had je het programma van Joel Broekaert nog gezien? Steaks die respectievelijk 45, 90, 180, 240 en 365 dagen hebben gerijpt. 

Dat het geen straf is met Harry daar geloof ik graag. Geniet er van  😉

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nee, maar lijkt me erg interessant. Ik wil een recept proberen waarbij je knoflookboter koud rookt en daar een entrecot 30 dagen lang in de koelkast in laat rijpen en dan op de bbq. Schijnt geweldig te zijn. Moet dan wel op de zaak in de kielkast, mn vrouw vind dat maar niks ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Zijn erg leuke programma's van Joel, kijk maar eens terug bij uitzending gemist.

In de koelkast op de zaak?? dan moet er eerst bier uit hahaha.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Daar ligt helemaal niets in (zelfbescherming) ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Bikkel!

Bij mij ligt er ook alleen maar hop en gist in. En wat flessen spa, 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Groene curry, met kip, punt paprika, sugar snaps, en meer verse groenten 

Beantwoorden
Pagina 4 / 64
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?