Vanavond met gezin naar de Visgilde. Hier heerlijk kibbeling met salade en friet gegeten.
Ontdanks dat Adriana 50 kg.groente heeft schoongemaakt,fijn gemaakt en ook nog ingemaakt,kreeg ik vandaag zelf gemaakte kebab,knapperige gemengde groente uit de woc met basmatie rijst.als toetje zelfgebakken cace van persiken.
Vanavond lekkere macaroni en de rest weg.
Ook lekker ik hou van pasta’s en rijst,ik eet zelden aardappels.
Wij eten hier thuis ook bijna geen aardappels. Soms opgebakken met knoflook en rozemarijn. Anders alleen maar pasta en rijst, bulgur.
Omdat een Kamado te groot is voor mijn auto heb ik alleen het rooster van de mini max meegenomen, werkt perfect. Alleen geen slow cooking...
Wat een arremoede 🙂
Ja beetje wel, heb 30 dagen gerijpte entrecots maar we hebben besloten vanavond in een dorp mee te doen aan een gtote bbq waarbij je je eigen bord en bestek moet meenemen ? dus nu maar voor de karbonaadjes gegaan als lunch ? heb ik morgen nog wat bijzonders. Geen straf om hier met Harry te zijn!
Had je het programma van Joel Broekaert nog gezien? Steaks die respectievelijk 45, 90, 180, 240 en 365 dagen hebben gerijpt.
Dat het geen straf is met Harry daar geloof ik graag. Geniet er van 😉
Nee, maar lijkt me erg interessant. Ik wil een recept proberen waarbij je knoflookboter koud rookt en daar een entrecot 30 dagen lang in de koelkast in laat rijpen en dan op de bbq. Schijnt geweldig te zijn. Moet dan wel op de zaak in de kielkast, mn vrouw vind dat maar niks ?
Zijn erg leuke programma's van Joel, kijk maar eens terug bij uitzending gemist.
In de koelkast op de zaak?? dan moet er eerst bier uit hahaha.
Daar ligt helemaal niets in (zelfbescherming) ?
Bikkel!
Bij mij ligt er ook alleen maar hop en gist in. En wat flessen spa,
Groene curry, met kip, punt paprika, sugar snaps, en meer verse groenten