IK zal zo meten Betweter want ben nu aan het smullen. Maar ik heb overigens 4,9 liter want ik vergat de alcohol in dat ding om te meten ( hoe heet zo'n ding)
Jan hij was perfect rood maar ik gooi hem toch nog effe in de pan I.v.m. De datum maar heb natuurlijk al geproefd. Ja beter bestaat niet. Althans nauwelijks.
92 procent dus of iets meer
Voor onze 30 cm hebben we 87,- betaald.
Wij gaan altijd naar de Middellaan da's dichterbij en heel goed. T-Bone is ook vriezer en moet ik bestellen. Dan kan ik ze net zo goed van de Makro meenemen.
Gijsbert, wat een ophef, 92% had je de vorige keer ook.
Blijven oefenen, eens.......................
Rob, leest hij eea wel goed af? alles staat op z'n kop. Het zal wel 29% zijn.
Dat denk ik ook Erik, sinds hij aan de wiet is.............................
Met het maken van advocaat had ik al het idee dat hij w(r)ietsuiker gebruikte.
Dit is het grillplaatje van Creuset. Ik heb mij laten vertellen dat hij ook op inductie kan net als de rode braadpannen.
Vlees alleen insmeren met olie en eventueel verse kruiden en dan zonder verdere olie of boter op de plaat. Rookt flink op deze manier maar je krijgt een geweldige grillsmaak met bijpassend structuurtje 🙂
Oh ja. Het item ging over advocaat.
Wat is de ultieme advocaat-smaak die we moeten nastreven?
Zijn er commerciele fabrikanten die het summum zijn van de advocaat?
Dit is het grillplaatje van Creuset. Ik heb mij laten vertellen dat hij ook op inductie kan net als de rode braadpannen.
Klopt, goede tip dacht dat het niet kon, gelijk maar de signature 6,7 liter gekocht, Lekker voor de rollade en erwtensoep. krijg nu alweer honger zal ik dan ook de grilpan dan maar doen, kijken of bruin dat kan trekken? Heb je nog meer van die goede tips?
Niet alle kunnen op inductie en het zijn er echt heel veel, dat moet ik even goed uitzoeken want ze zijn er ook voor bbq zie ik. Maar met die tip van boven ben ik echt blij we waren al een tijd op zoek naar een goede braadpan op inductie.
Gijsbert, wat een ophef, 92% had je de vorige keer ook.
Blijven oefenen, eens.......................
Joh dat heb ik stoned gehaald laat staan als ik nuchter zou stoken dan ben je Betweter af!
Echt tips heb ik niet, als je specifieke vragen hebt wil ik wel proberen ze te beantwoorden 🙂
Ik heb de Le Creuset Signature 28 cm, gezin 5 personen dus een beetje formaat mag wel. Mijn vrouw gebruikt altijd nog de oude BK pannen omdat ze het gewicht van de Le Creuset echt niet aankan. Maar gewicht is kwaliteit, dikke bodem die goed warmte geleid is belangrijk.
Ze mogen in de vaatwasser maar doe ik niet, heb gelezen dat dan de mooie rode kleur doffer wordt en dat vind ik zonde.
Voordelen Signature braad-/stoofpan Le Creuset 28 cm
- Geëmailleerd gietijzer
- Gelijkmatige verdeling van de warmte van de bodem van de braad-/ stoofpan tot aan het deksel
- Deksel sluit hermetisch af om een gelijkmatige warmte te behouden
- Knop in roestvrij staal die bestand is tegen eender welke oventemperatuur
- Braad/stoofpan met een diameter van 28 cm
- Inhoud van 6,7 liter
- Bruikbaar in de oven, onder de grill, in de magnetron, in de koelkast en de diepvriezer
- Gerechten blijven hierin zowel warm als koud
- Gladde geëmailleerde oppervlakte; gemakkelijk schoon te houden
- Ultragladde binnenkant voor een gemakkelijk onderhoud
- Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
- Neemt geen geuren of aroma’s op
- Voldoet aan de strengste voedselveiligheidsvoorschriften
- Levenslange garantie
Toch twijfel ik of ik de hoge pan moet nemen van 8 liter kan nog mijn vrouw had de bestelling nog niet weg. Kost overigens 250,00 is dat niet een beetje absurd?
Stel je eens een rollade van een kilo voor, is daar die 6,7 liter geschikt voor of toch liever de 8 liter.