Op zich klopt dit. Maar ik ga het wat leuker maken. Ik ga in de richting van groene Chartreuse met Genepi. Dan wordt het wat complexer van smaak dan met alleen Genepi.
We gaan het zien, ik ga morgen het kruidenmengsel in de 96% week zetten en als het leuk wordt, zal ik over een week of 4 het recept hier publiceren. Ha ha en als het niks wordt, houd ik mijn mond.
Ik moet nog even aan de goede citroenen komen maar dan gaat er ook een Limoncello in de week. Maar ook weer aangevuld met kruiedn die de gelaagdheidd van smaak moeten verhogen zonder de frisheid te verliezen. Mocht dit lukken, dan zet ik heet recept hieer neer. En zo niet, hoor jje er nooit meer iets over 😂
Wat is er mis met kersenpitten dan?
Woow. Dank. Dit wist ik niet.
@Robbert De genepi staat met de rest van de kruiden te weken in 96%. Er wordt daarna alleen gefilterd. Hoe lang raad je aan ze te laten weken voordat ik verdun en laat narijpen?
Dank!