is niet de kleur Vd drank ? was me niet opgevallen eigenlijk maar denk lichtinval cq slechte foto. Het is kraakheldere vloeistof in elk g3vsl.
Goed zo,was bang dat het de kleur vd drank was.maar mooi helder.??proost.gr.Chris.
Vraagje, stook je palinka 1x of 2x? Ik heb nu uit mijn 30 l wijn een goede 3l + gehaald van 50 - 68 ° gehaald, maar ik zit te denken het geen 2de x te verstoken omdat het teveel van zijn smaak zou verliezen. Wat denk jij ChrisV?
Ik stook alles een keer,maar dat komt om dat ik grote hoeveelheden stook,dus vaak geen tijd,maar bij een tweede stook word hij beter,zachter.je moet hem wel verdunnen naar 40%,als je hem gestookt hebt komt de smaak en reuk na een tijdje liggen weer naar boven,ik zelf heb geen zin om 100 ltr nog een tweede keer te stoken,ik vind het ook goed zo,bewaar een beetje,en de rest stook je twee keer,dan weet je of het de moeite is.en welke je het lekkerst vind.smaken verschillen,en palinca is 55%