Meldingen
Alles wissen

[Gesloten] Stel je even voor

Pagina 215 / 282

Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hoi Sam ?

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Welkom Sam,leuk dat jer bij komt,ik hoop dat je het forum leuk vind.

Berichten: 5
(@alcober)
Active Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hallo beste stokers. Ik ben Alcober 38 jaar oud en woon in het noorden van het land. Zelf jaren rondgestruind op het thuis destilleren forum. Aangezien dat forum gestopt is en ik de stook Community toch wel heer erg mis nu maar eens hier op dit leuke forum geregistreerd. Ik bezit zelf een aantal zelfbouw installaties (cm kolom, pottstill, bokabob, en een hele fijne maar ook hele mooie Poolse combi aabratek still die ik graag nog een keer automatisch ga maken.) Ik hou er erg van om lekker afwisseling te hebben met het stoken, en steeds wat mooiers te produceren qua drank. Dan lekkere likeur, extreem lekkere whisky met de pottstill. En de perfecte wodka. Hoop dat ik hier nog wat kan leren en of anderen misschien te helpen om lekker te kunnen stoken... Groeten Alcober

Alchemist
Berichten: 3168
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hoi Alcober, welkom op het forum. 

Ik ben dan wel benieuwd hoe je die extreem lekkere Whisky maakt.

Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Alsnog welkom Sam op dit mooie forum?

Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Foto’s foto’s foto’s 

eeuuh sorry Alcober, van harte welkom op dit mooie forum. 
naast leuke foto’s van opstellingen uiteraard ook nieuwsgierig naar eventueel l mooie recepten die je hebt. Ik zit hier pas een jaartje op dit forum dus kan ook heel wat leren van jou ?.

proost alvast ??

Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Alcober, welkom in ons midden! 

Berichten: 5
(@alcober)
Active Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hallo Alchemist, die whisky is een verhaal apart aan het worden. de basis was een odin's roggebrood whisky, maar die is nu ontelbare generaties oud (lees jaren) maar die gaat nog altijd mee,wel heel veel aan gesleuteld, wel voeg ik daar nog een moutmix en extra rogge bij, en tja het wordt gewoon steeds beter.
En Paolo, foto's zullen zeker nog komen. Geduld is een goede zaak.

Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Je hebt gelijk Alcober, sorry ?.

betreft de moutmix en extra Rogge, altijd leuk om Odin’s roggebrood Whisky nog lekkerder te maken want wie heeft dit recept niet geprobeerd?.

Alchemist
Berichten: 3168
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Paolo, er zijn er toch enkele die dat recept hebben overgeslagen 😉  , zelf meteen voor de enkel mouten Whiskies gegaan, maar nog steeds lerende. 

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Alcober,welkom.

Berichten: 1677
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Welkom SAM.

Berichten: 1677
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Welkom Alcober.

Murmillo
Berichten: 2711
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Welkom!

Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ach, het is allemaal leuk te maken. In eerste instantie de ‘makkelijke, snel klaar ‘ recepten en nu na een jaartje bezig te zijn ga ik wat dieper in.
Maar, wat een super hobby ??

Pagina 215 / 282
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?