Hoi Sam ?
Welkom Sam,leuk dat jer bij komt,ik hoop dat je het forum leuk vind.
Hallo beste stokers. Ik ben Alcober 38 jaar oud en woon in het noorden van het land. Zelf jaren rondgestruind op het thuis destilleren forum. Aangezien dat forum gestopt is en ik de stook Community toch wel heer erg mis nu maar eens hier op dit leuke forum geregistreerd. Ik bezit zelf een aantal zelfbouw installaties (cm kolom, pottstill, bokabob, en een hele fijne maar ook hele mooie Poolse combi aabratek still die ik graag nog een keer automatisch ga maken.) Ik hou er erg van om lekker afwisseling te hebben met het stoken, en steeds wat mooiers te produceren qua drank. Dan lekkere likeur, extreem lekkere whisky met de pottstill. En de perfecte wodka. Hoop dat ik hier nog wat kan leren en of anderen misschien te helpen om lekker te kunnen stoken... Groeten Alcober
Hoi Alcober, welkom op het forum.
Ik ben dan wel benieuwd hoe je die extreem lekkere Whisky maakt.
Alsnog welkom Sam op dit mooie forum?
Foto’s foto’s foto’s
eeuuh sorry Alcober, van harte welkom op dit mooie forum.
naast leuke foto’s van opstellingen uiteraard ook nieuwsgierig naar eventueel l mooie recepten die je hebt. Ik zit hier pas een jaartje op dit forum dus kan ook heel wat leren van jou ?.
proost alvast ??
Alcober, welkom in ons midden!
Hallo Alchemist, die whisky is een verhaal apart aan het worden. de basis was een odin's roggebrood whisky, maar die is nu ontelbare generaties oud (lees jaren) maar die gaat nog altijd mee,wel heel veel aan gesleuteld, wel voeg ik daar nog een moutmix en extra rogge bij, en tja het wordt gewoon steeds beter.
En Paolo, foto's zullen zeker nog komen. Geduld is een goede zaak.
Je hebt gelijk Alcober, sorry ?.
betreft de moutmix en extra Rogge, altijd leuk om Odin’s roggebrood Whisky nog lekkerder te maken want wie heeft dit recept niet geprobeerd?.
Paolo, er zijn er toch enkele die dat recept hebben overgeslagen 😉 , zelf meteen voor de enkel mouten Whiskies gegaan, maar nog steeds lerende.
Alcober,welkom.
Welkom SAM.
Welkom Alcober.
Welkom!
Ach, het is allemaal leuk te maken. In eerste instantie de ‘makkelijke, snel klaar ‘ recepten en nu na een jaartje bezig te zijn ga ik wat dieper in.
Maar, wat een super hobby ??