Bij het stoken van , vul maar in heb je head , body ,en tail, head gooi je in je auto, body zuip je op een gegeven moment op , en mij vraag gaat over de tail,, hoe weet je wanneer je bij de tai bent, gaat dit D M V smaak of alcohol percentage, zo als het smaak is waar moet je op letten , en als het percentage is waar praten we over, ik ga er van uit in al mijn onbekendheid 20 % tot 2% alcohol is tail, dat bewaar ik voor de volgende keer, wie geeft me raad
Wat is voorloop en wat is staart. komt allemaal uit de zelfde gistton. Met reflux zuipen we het allemaal op = lees verlies je niks en proef je geen verschil. maar met een koperen ketel of hoed hebben we opeens te maken met een rotzooi uit de voorloop een staart en die je weg moet gooien. het zal.
Heb dat nooit begrepen. Maar daarom ben ik ook maar een Lummel.
@knoet Bij elke product wat je verwerkt zitten ongewenste bijproducten .
Wat je ook vergist !
Zelfs wanneer je alleen suikers vergist is het zo dat je na vergisten niet alleen alcohol en wat water over hebt maar ook diverse. Restanten als vezels , zuren , zouten , eiwitten , aminozuren e.d.
Maakt ook niet uit met wat voor apparaat je werkt het is aanwezig en moet eruit .
Een deel blijft achter in ketel en In voorloop en naloop kun je deze tegen komen .
Er is ook niet te zeggen in maten van milliliter .
Het deel wat voor de damp temperatuur van alcohol bereikt is 78,3 Gr + klein stukje in begin is voorloop .
Bij een normaal verloop van stoken zal de temperatuur en het uitstroom percentage vrijwel gelijk blijven tot het grootste deel is opgevangen .dat zal op gegeven moment ook temp stijgen en percentage dalen .
Dan zal er op een gegeven moment een keren van smaak en geur komen .
Daarin komt een moment waarbij je stopt met opvangen .
Het hangt af van product dat je stookt . Bij een zou dat al op percentage in de 80% kunnen zitten bij ander pas ergens bij daling op 40% .
Soms is voorloop enkele millimeters andere keer meer
Zo ook met naloop .
Voorloop zit vol ongewenste producten en naloop ook daarom maak je de scheidingen .
Het hergebruiken is dus de troep de je eerst weggooit opstapelen bij je nieuw product om het weer weg te gooien bij distilatie concentreer je producten . Wanneer je die her introduceert kunnen die ook bindingen aangaan in nieuw product en daarmee de kwaliteit onderuit halen .
het maken van scheidingen kan in eerste maar ook in latere overhalen .
Het is altijd de laatste waarin een goede scheiding essentieel is .
Dus voor elk product en hoe je ook distilleert is het van belang de "rommel ' te verweideren .
dan zijn nacorrectie's niet meer nodig .
We nemme dr nog mar ene
Wat is dit spul gevaarlijk, net was tie vol en nu weer leeg
en nou is tie weer vol
t500 = god
En zij een godin
betere foto lukt niet. Een godin laat zich nie pakken in een plaatje, word ik dronken. Ja. Tot morgen
Ten eerste bedankt voor de reactie, maar beste lummel ,weet je ook dat er in alcohol vrouwelijke hormonen zitten , zelfs na 30 keer terug stoken krijg je die er niet uit, en dat merk je, op een gegeven moment : ga je raar lopen ,:raar lullen en je kan niet meer rijden , en je weet dan wat er gebeurd
Zo is het beestje geboren Knoet. Maar ga eens op cursus ( helaas verplicht voor mij), dan hoor je pas echt gelul, wijvengelul dus. Je zou ze hoeken en ik moet godver nog tot donderdag. Als ik niet meer reageer vanaf morgen weet je waar ik zit, in Vucht.
Goddank heb ik Limoncello ( uit de t500 ) Heb jij er al een aangeschaft?
P.s, het merendeel kerels maar zie je het verschil nog? Met hun schoentjes en leren tasje. Bovenste knoopje los. Gut we durven hoor. De verwijfde samenleving,. Waarschuw hier op het forum al jaren voor. Maar ja, al die stokers hier op het forum die onder de knoet zitten. Heb weinig hoop op de toekomst. Is het virus al in Nederland? Zou er bijna op hopen. Zal zo eens kijken.
Affijn, hoe is mijn dag geweest. Je zou het bijna willen vragen he? Doe maar niet moest Lummelientje ook afleren. En " ik bedoel het toch goed" is onacceptabel. Goddank heb ik een t500 en limoncello.
Geen virus zie ik, maar nog zo'n wijf https://www.telegraaf.nl/nieuws/1585124138/baudet-ik-heb-te-snel-en-te-stevig-getweet
Al lig je er bovenop altijd ontkennen is mijn adagium.
Zoiets van :"Ze viel flauw, en ik wilde haar opvangen maar ging door mijn rug, en toen viel ik er bovenop"? Of: rondkijken en vragen "Wat is er gebeurd, heb ik iets gemist"? Trouwens ik kan me bij sommige dingen bedenken dat het te snel en/of te stevig gaat, maar of dat tweeten (lees; tweten) heet, dat betwijfel ik.
Geen idee William. Gewoon ontkennen en het waait wel weer over. Niemand is gebaat bij een rel toch? Proost.
Relmuizen, Relnichten, Relgeilen, Relschoppers, me'ers Feministen, etc. etc.
En Lummelientje, kijk ik hoef niet antwoord te klikken maar doe het toch. Wat doe je eraan?