Meldingen
Alles wissen

Chocolade likeur


Berichten: 1
Topic starter
(@tamaravermulst)
New Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Hoi,

ik heb een ding… ik maak een chocoladelikeur van pure (62%) chocola. Deze wordt gesmolten, dus vloeibaar aangeleverd! Hoe houd ik dit nou vloeibaar? Het mag niet meer stollen. Wie heeft het antwoord! 
Groet,

Tamara

Beantwoorden
2 reacties
1 Beantwoorden
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 10617

@tamaravermulst gecondenseerde melk blikje  erdoorheen kloppen. 

 

Maar makkelijker is vanhouten cacao poeder gebruiken . Gecondenseerde melk , suiker alcohol , klein vanille boontje en eventueel klein beetje espresso erdoor . En uiteraard alcohol 72 %>

 

Beantwoorden
PastorBelga
Berichten: 11
(@pastorbelga)
Active Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden

en in welke verhoudingen dan ongeveer

 

Dank bij voorbaat

Mario

Beantwoorden
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?