Forum antwoorden aangemaakt

RE: Roggebrood whisky maar dan anders

Dit topic en ook mijn account mag verwijderd worden, ik krijg het zelf niet voor elkaar. Als ik afgezeken wil worden ga ik wel zeuren op Facebook, over mijn smaak die is zeker wel ontwikkeld en heb he...

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Roggebrood whisky maar dan anders

@robbert dankje!

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Roggebrood whisky maar dan anders

@alchemist dat met een andere soort mout toevoegen ga ik zeker eens proberen. Over de suiker wat je schrijft ben ik het 100% met je eens....ik gebruik ook geen suiker want dat vind ik valsspelen. Ik ...

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Roggebrood whisky maar dan anders

@rumo het idee kwam door Odins roggebrood, het suiker heb ik eigenlijk vervangen door mout. De roggebrood had ik nog liggen 😃

In forum Spirits

1 jaar geleden
Roggebrood whisky maar dan anders

Beste allemaal, ik heb wat geprobeerd wat denk ik wel de moeite waard is om hier te delen. Ik ben gek op graan, en heb nu wat gemaakt van gerstemout en Bolletje roggebrood, het volgende heb ik gedaan:...

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Alleen tarwe

@rumo klopt robbert inspireert haha

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Alleen tarwe

@robbert duidelijk! Dankje

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Perzik stookwijn koek verwijderen??

Inmiddels is deze de ketel in geweest, in één keer gestookt en direct cuts gemaakt. Het resultaat is heerlijk, veel smaak meegekomen en zeker voor herhaling vatbaar

In forum Stooktips

2 jaar geleden
RE: Alleen tarwe

@rumo oké, hoeveel mout word er doorgaans gebruikt? Verschillende recepten geven verschillende antwoorden. Ik wil graag een borrel maken van alleen tarwe en dus tarwemout, heb laatst een Duitse korn v...

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Alleen tarwe

@robbert Dankjewel voor je toelichting, daar kan ik wat mee. Dan ga ik toch maar met mout aan de gang Groetjes

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Alleen tarwe

@robbert puur uit nieuwsgierigheid hoe het met amylase zal gaan en het maishen over te slaan, zit er dan nog zoveel verschil tussen amylase of mout?

In forum Spirits

2 jaar geleden
Alleen tarwe

Beste mensen, Ik ben van plan om een borrel te maken van alleen tarwe met amylase dus geen mout. Wat is een goede verhouding water/tarwe? Gr. Bas

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Perzik stookwijn koek verwijderen??

@robbert goed idee, bedankt voor de tip!

In forum Stooktips

2 jaar geleden
Perzik stookwijn koek verwijderen??

Goedenavond allen, Nu heb ik op dit moment wat wilde perziken staan te vergisten, nu las ik op het pakje gist wat ik gebruik dat er na een 2 dagen die 'koek' vruchten wat er boven op die mash komt te ...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
RE: Nieuwe hobbyist

@targa Ik zie trouwens dat je veel suiker gebruikt, ipv 4 kg op 10 liter zou ik 2,5 kg op 10 liter doen.

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Pagina 1 / 2