Forum antwoorden aangemaakt
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda @rumo @Robbert Ze raden 8 kilo aan op de verpakking en dat leek mij inderdaad te gortig. Maar het gaat mij om een hoge opbrengst en ik heb geen zin om met allerlei poedertjes en giststarters en wat ni... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda @rumo Ik ben wel tevreden over het product. Smaak is ok en ik wil alleen die blauwe zweem eraf. Gemaakt met deze gist en 7 kilo suiker op 21 liter water. Ben dus niet voor de volle opbrengst gegaan. ... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda Het is een Vevor, dus dan hoe ik alleen de koelspiraal te doen. Ik ga het proberen! Opnieuw distilleren was ik al van plan. |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda Dank Robbert! Is er in dat geval iets aan te doen? Ha ha, ik was te snel. |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda Mijn suikermash () van 16% gestript en omdat ik hier zo vaak lees dat het smerig is, volgens dee formule van Robbert 2 gr/liter bakingsoda toegevoegd voor het strippen. Heb alleen de forshot (heel wei... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Grapje. Mijn eigen Chernobyl .. @rinus55 Zit op mijn foon. Cat pro 62s |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Grapje. Mijn eigen Chernobyl .. @rinus55 Vandaag is hij nog warmer. Leuker is dat je zo kan zien wanneer de vergisting klaar is. Ook handig voor al uw lekkende koppakkingen 😂 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
Grapje. Mijn eigen Chernobyl .. Warmtebeeld van mijn suikermash vandaag 😄 flir_20230716T205436.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken Helemaal top! Dank en fijne jaarwisseling! |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @chaos plan is Portugal maar niet de Algarve. |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken Vandaag de eerste stook gedaan. 5 dozen Franse witte wijn, biologisch, appellation controllee en gebotteld op het chateau. Niet geoxideerd maar met weinig smaak. Over de smaak houdbaarheid. Als snel b... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Ff voorstellen Welkom, ben benieuwd naar je ervaringen! |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken Azijnrun achter de rug. Weinig lekkage van damp behalve op die thumper-die-geen-thumper is. Die heb ik er vandaag dus tussenuit gehaald. Kan er altijd weer tussen als ik ooit iets van gin wil gaan mak... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @philippe Nou we gaan het redelijk snel weten. Morgen water/azijnrun en dan zsm de run met een andere (niet echt geoxideerde witte wijn). Ik laat het weten wat het is geworden. Was eerst van plan gewo... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @odevie Ja aangezien die Thumper op de Vevor geen echte thumper is, ben ik ook zoiets van plan. Maar ik ga bij het begin beginnen 😄 |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |