Forum antwoorden aangemaakt

RE: Foto's van het 1e stookforum Barbeque feest!

Totaal onnodig, bij een ondernemer wordt elke stook beter. Kom jij volgend jaar nog maar eens proeven als de rum een jaartje op het vat heeft gelegen. Dat is een politieke aanname, is de politiek nie...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Foto's van het 1e stookforum Barbeque feest!

?????

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Foto's van het 1e stookforum Barbeque feest!

Lummel schreef: "Kijk, dat is nog eens een compliment. Zal ik hem uitprinten en naar Betweter sturen"? Dat schept natuurlijk wel verplichtingen en zul je me vanaf nu van iedere stook mij een monster...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Foto's van het 1e stookforum Barbeque feest!

Lummel, je bent veel te serieus met dit prachtige weer. Ik heb maar gauw een slokje genomen met mijn tere ziel om alles te verwerken. (Oh sorry, deze opmerking hoort in het smoezen topic) Do'nt worry,...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Foto's van het 1e stookforum Barbeque feest!

Je weet toch dat ambtenaren hele rustige mensen zijn. Weet je wat er op een graf van een ambtenaar staat geschreven: "HIER RUST HIJ VERDER"

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Foto's van het 1e stookforum Barbeque feest!

Gijsbert, die ribbetjes waren van superieure kwaliteit. De rest van het vlees was ook fantastisch, ik denk dat deze locatie ook voor een volgende keer aan te raden is. Die blokhut was ruim bemeten en ...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Leuk om te horen Chris dat de zoetheid van de siroop mee valt. Niet vergeten: Ik zou toch voor de zekerheid de vlierbessen na het plukken koken voor het gif wat er in zit, wat na het koken verdwenen i...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Het Grote smoezenboek topic om te drinken

Altijd dronken is ook een regelmatig leven.

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Birdwatchers. Een neutraal alcohol recept (Wodka).

JohnDoe, ik ben zo iemand die als iets naar volle tevredenheid functioneert, ik niet datgene snel zal wijzigen. Eens ben ik begonnen met een smartstill en één 25 ltr. gistvat. Het forum van Jan Wammes...

In forum Spirits

8 jaar geleden
RE: passievrucht ,

Je dient uiteraard de passievruchten (in het Spaans de maracuyá) voordat je deze in de sappan legt, wel in stukken te snijden.

In forum Stookforum

8 jaar geleden
RE: passievrucht ,

oengabunga, Bier wordt na al die temperaturen om de vergistbara suikers uit de mout te verkrijgen, als laatst nog ruim een uur gekookt waardoor het steriel is en dus ook gepasteuriseerd. Pas daarna wo...

In forum Stookforum

8 jaar geleden
RE: Birdwatchers. Een neutraal alcohol recept (Wodka).

Vrij recent heb ik 25 liter appelsap bij de lidl gekocht + speciale Poolse appelsapgist. Ik heb er 2 kg cristalsuiker bij gedaan, waardoor ik startte met een hoger s.g. van 1072. Het geheel in het gis...

In forum Spirits

8 jaar geleden
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Chris, je kunt het proberen, alhoewel zit er in siroop veel suiker en zijn de bessen niet gemacereerd. Bij mij zijn er overdadig héél veel vlierbessen in gedaan waardoor het ook enigszins stroperig wo...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Chris, voordat het pluktijd is van de vlierbessen zal ik voor degene die mijn vlierbessen likeur hebben geproefd en hem lekker vonden, het recept op dit forum plaatsen.

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
RE: Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast)

Jan (Wammes), Riet en ik hebben het gisteren reuze naar ons zin gehad. De barbeque was van uitstekende kwaliteit en in de drankjes die wij allemaal van elkaar hebben mogen proeven kon je duidelijk de ...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
Pagina 17 / 111