Forum antwoorden aangemaakt
RE: passievrucht , Ik gebruik hem in het najaar om appelsap mee te maken, gaat allemaal veel sneller. |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Het Grote smoezenboek topic om te drinken Sjon, krijgt de hond ook een druppie? |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: Het Grote smoezenboek topic om te drinken Mijn vrouw zei in het begin als ik overdag dronk, dat ik een alcoholist zou worden Ik drink ook vaak van alles door elkaar. Als we vis eten: een biertje of een wijntje, vis moet zwemmen. Op een drankj... |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast) Jan, 50 jaar is toch nog lekker jong. |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast) Jan, waar ongeveer heb je de wijngaard en bewerk je die zelf met alles wat daar aan vastzit? |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast) Hai Jan, ik had nog wat van deze Luxemburgse "Champagne" staan. Toen ik nog werkte (ik was internationaal ambtenaar) was 65% van het personeelsbestand Belgen en Luxemburgers. Door de directie werd e... |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast) Jan2, een soort Belgische champagne als die bestaat? Ik weet wel dat Luxemburg zoiets wel maakt, alleen mag de beschermde naam Champagne niet worden gebruikt. |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: passievrucht , Toevallig bezit ik een sappan die het pure sap scheidt van de (passie)vruchten. Het bespaart je een hoop werk en je kunt daarna direct beginnen met het vergisten. Zie: Als je even verder kijkt op he... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Whisky volgens stookTV Met 1 á 2 theelepels suiker p/liter gaat de scherpte eraf. Eventueel een paar uurtjes verouderen op 50 á 55 graden en daarna een weekje laten rusten. |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
RE: Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast) Hai Chris, ik ben toch blij dat je komt ondanks je rug en knie. Pas wel op met drinken als je terug nog een eind moet rijden, je moet ook weer heel thuiskomen. Kan je vrouw ook autorijden? |
In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Patrick, ik heb hier geen verklaring voor, je kunt evt de jouw bekende leverancier hierover bellen. Ik heb pas nog met precies dezelfde gist mijn stookwijn gemaakt zonder problemen. P.s. was het totaa... |
In forum Mijn installatie |
8 jaar geleden |
RE: Nieuwe speeltjes! Je bent dus een liefhebber..............................................van een glaasje |
In forum Grainfather |
8 jaar geleden |
RE: Filter bouwen dumo, ik heb alles door Google Translate gegooid, dus niet gecorrigeerd en zal het dus niet foutloos zijn. |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak dumo, je hebt kans dat de gist gefrustreerd raakt als je voor het bottelen er nog gist bijgooit. Er zit altijd nog voldoende gist in de appelcider om CO2 te vormen wat je op de bodem kunt zien als je ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
8 jaar geleden |
RE: Nieuwe speeltjes! Jack, schaam je, dat had ik ahum van jou niet gedacht. |
In forum Grainfather |
8 jaar geleden |