Forum antwoorden aangemaakt

RE: Eerste Suiker Mash

@rudy68 Haha,ik zit in een soortgelijk schuitje. Ik ben benieuwd naar het vervolg!

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Rabarber, Rabarber, Rabarber !

@psycat Hartstikke goed boek idd!!!

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: MAx temperatuur Turbo gist.

@stookforum Dank!

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: MAx temperatuur Turbo gist.

@stookforum Als je die chiller wel hebt, is dan 24-26 graden de ideale vergistingstemperatuur?

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: MAx temperatuur Turbo gist.

@mccorner Is de conclusie dus dat een ideale vergistingstemperatuur voor turbogist 24-26 graden is?

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Nieuwe stoker

@jarr-p Bedankt

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Nieuwe stoker

@jarr-p Je hebt aales goed gereiigd en ontsmet. Mag ik vragen waarmee? vriendelijke groet

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden