Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Brenner

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Brenner

@brenner

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "wie weet eikenvaatjes te koop" – 8 maanden geleden

    Die van Gerrit kan ik zeker aanraden. Heb verschillende anderen gebrobeerd onder andere tasboomkwekerij. Maar die van Gerrit zijn veel beter gemaakt. 

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Messing koppeling stookwinkel ketel los kopen" – 3 jaren, 6 maanden geleden

    en die kant gaat erin 
     IMG_20211219_132040160.jpg

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Messing koppeling stookwinkel ketel los kopen" – 3 jaren, 6 maanden geleden

    Het lijken geen standaart bouwmarkt koppelingen, het is conish aan de binnen kan met schroefdraad aan de buitenkant. 
     IMG_20211219_132111151_HDR-1.jpg

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner posted a new topic "Messing koppeling stookwinkel ketel los kopen" – 3 jaren, 6 maanden geleden

    Mijn 30 liter whiskey ketel van stookwinkel voldoet prima maar zou graag eens experimenteren met de buis die van de hoed naar de koeler loopt. Deze loopt vanuit de fabriek omlaag en zou hem omhoog willen hebben. Er zitten messing…   Read more»

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    Hoort bij de hobby helaas 😆 

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    Interessant ben benieuwd naar het resultaat.  

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    Had je deze gestuurd in temp ? Bijvoorbeeld met een warmte riem oid. of had je meer gist toegevoegd om de tijd in te korten ? 

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @alchemist duidelijk antwoord. Heb verschillende new spirits gekocht van verschillende distilleerderijen en was inderdaad onder de indruk van de body en verschillende smaken.  Alle distilleerderijen deden aan een korte en hoge temperatuur vergisting. Ik denk dat hier voor ons veel…   Read more»

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    Mooie duidelijke uitleg! Ik twijfel absoluut niet of dit een goede methode is maar had toch een vraag, Ben bij een stuk of 15 distilleerderijen in schotland  geweest en geen 1 deed aan de eiwit rust.  Ze deden of een…   Read more»

  • Profielfoto van Brenner

    Brenner plaatste een nieuw onderwerp "Kalksoorten en hun toepassing" – 4 jaren, 4 maanden geleden

    In een oud topic was ik aan het lezen over toevoegingen voor tijdens het stoken. Ik zag dat er weleens calcium en natrium zouten worden gebruikt als er een fout gecorrigeerd moet worden. Zou iemand mij kunnen kunnen uitleggen welke…   Lees meer»

Profielfoto Vlisbier Profielfoto Murmillo

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • Te koop: T500 reflux in rvs. Volledige uitrusting , fermentatiekast, alle toebehoren, aparte koolstoffilterkan, alle mogelijke toebehoren om te distilleren o.a. vaten, alcoholmeters manueel en elektronisch, enz bod vanaf 350,00 €

    Door computerfelix 4 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Wie is Wijnand?

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Recepten

    Door StookSmurf 6 dagen geleden

  • Gevraaagd: het "klassieke" deksel voor T 500

    Door 62vette 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens