-
Edward replied to the topic "Mijn eerste stook, en mislukt.." – 4 jaren, 3 maanden geleden
Dankjewel Robbert, weer wat informatie 🙂
-
Edward replied to the topic "Mijn eerste stook, en mislukt.." – 4 jaren, 3 maanden geleden
@dumo, hartstikke bedankt voor deze info, deze kon ik niet in detail van de site halen. De temp (78 – 80) heb ik afgelezen van de thermometer in de ketel welke tot in in de mash hing. De temp in… Read more»
-
Edward replied to the topic "Mijn eerste stook, en mislukt.." – 4 jaren, 3 maanden geleden
Hi RuMo, dankjewel voor je snelle reactie. Ik was van mening dat je altijd mout nodig hebt om whiskey te maken, maar dat hoeft dus niet? Hoe verwerk je anders de peated rook smaak in je whiskey?
-
Edward replied to the topic "Mijn eerste stook, en mislukt.." – 4 jaren, 3 maanden geleden
@kapisjon Hi OMenOM, dankjewel voor je snelle reactie! Ik zal nog eens even wat youtube filmpjes proberen te bekijken. En ik zal overwegen om je advies ter harte te nemen :-). Ik probeer de perfecte whiskey te maken, en ik… Read more»
-
Edward posted a new topic "Mijn eerste stook, en mislukt.." – 4 jaren, 3 maanden geleden
Goedendag allemaal, tijdje geleden een ketel gekocht in Rusland, ik was hier ah werk, en onlangs de eerste stook geprobeerd, maar helaas niet gelukt. Hieronder een uiteenzetting van mijn ervaring, misschien kan iemand hier iets van vinden.. 4 kilo mout… Read more»