Forum antwoorden aangemaakt
RE: Wasda? @alchemist zurig als braaksel. 70% gerst, wat tarwe, haver, havervlokken en roggevlokken. Geen glucose toegevoegd. Verder ook geen enkele additieven. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Wasda? @alchemist en @Robbert, Dank heren, mogelijk dat de afdichting van mijn aftapkraan niet wort-bestendig is. En zurig ruikende wort laat geen alarmbellen rinkelen? We blijven gewoon doorgaan. 😀 |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Wasda? Ziehier de foto 20220102_083941.jpg |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Wasda? 🤔 Dat moest ik even opzoeken. Ik denk het wel. In ieder geval is de amylase actief geweest, ik heb je jodiumproef uitgevoerd en alle zetmeel leek omgezet naar suikers. Mocht je iets anders bed... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Wasda? Hi Robbert, Dank voor de snelle reactie, gemakshalve in twee fasen 65 en 72 graden. Beide fasen van een uur. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
Wasda? Beste stekers, Graag wend ik me tot het stookforum met mijn vraag. Even vooraf: Ik ben Harm, ben een enthousiaste stoker en heb me de afgelopen acht jaar bezig gehouden met fruitdestilaten ( appel, pr... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |