Vond forum berichten leuk
RE: Ouderwets Lightbody rum maken @hru 2x achter een sluited overgehaald |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky recept 3 @walt. Voor mijn rum gebruik ik een stukje rietsuiker, maar de gist kan ook van een appel of druif komen. Gist is overal je moet hem alleen vangen en versterken. Robbert heeft daar een mooie topic ov... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Whisky recept 3 @waltet zijn diverse methoden om gist op te kweken het mooiste is om een gist te kweken op product wat je wil vergisten. Op mout suikers vermentatie. Op meel , op fruit . Na start van vergisting... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Whisky recept 3 @walt red star whiskey gist en red star dady zijn ook prima droge gisten van de hoogste kwaliteit |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Whisky recept 3 @walt Ja de M-1 Safspirit van Fermentis dat is een korrelgist. Is enkel in 500 grams verpakking leverbaar (en heb ik op voorraad). |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Whisky recept 3 @walt helemaal mee eens Walt, een goed maischshema is belangrijk. |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Whisky recept 3 @walt Ik heb met de M36 mooie whisky's gemaakt. White labs...... Braumarkt maar die hebben het niet op voorraad. Ik kan het wel bestellen maar enkel in 500 ml verpakking (is ook niet goedkoop) |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Zachtsolderen rvs aan koper aAs afdichting kan dit zeker ja. Let wel op dat je de goede flux en soldeer gebruikt! Succes |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Hallo allemaal @walt in topic boven vind je fimpjes ook van simpele Whiskey maken . |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Hallo allemaal @walt welkom . Inderdaad bier kan lastig zijn vooral vanwege dat hop restanten en smaak slecht is weg te krijgen . maar Zo te lezen ben je er nu helemaal klaar voor. Gerstemout , mais en rogge . Li... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Hallo allemaal Welkom Walt, gerstemout, mais en Rogge daar moet je voor bij Robbert zijn. De expert van deze ingrediënten. Advies, kijk ook even de filmpjes van Robbert voor het maken van whisky. alvast proost ... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |