-
Robbert antwoordde op het onderwerp "CALVADOS" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@jorispinter calvados valt ook onder de brandewijnen en is prima te benaderen met potstill Maar de destillatie Methode geeft juist de volle calvados smaak. De charantaise werkt een iets andere manier dan potstill waardoor er meer aroma wordt over gebracht.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "CALVADOS" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@jorispinter stook je echt calvados op een charantaise of stook je een brandy op potstill ?
Hout en vat rijping is beetje een standaard ding wanneer je gedestilleerd maakt. Ze liggen hier jaren in kelder. -
@ndré antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@jorispinter
Welkom op dit leuke forum, zo te lezen zit er wel enige ervaring in het stoken in de Familie.
Cheers alvast 🥃 -
Paolo antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@jorispinter Prachtig Joris zo’n moeder.
Van harte welkom op dit prachtige forum en laat ons weten hoe de Calvados gelukt is. -
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@jorispinter welkom en veel lees en stook plezier
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@jorispinter welkom, leuk zo’n familietraditie en hou ons op de hoogte.