Vond forum berichten leuk
RE: op den goeden weg ..... aardbeien kun je beter in de alcohol macaren een week en dan de laatste smaakstoffen met suiker uit de aardbeien halen |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: op den goeden weg ..... Welkom Maartn en veel stookplezier gewenst. |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: op den goeden weg ..... @maartn mooie hobby die veel tijd kost.Maar ook veel plezier oplevert |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: op den goeden weg ..... @maartn framboos en kruisbes zijn minder om geschikt om door vergisten en destileren er een likeur uit te maken . Beter om deze in alcohol te macereren . Wilde bramen kun je prima vergisten de kweek ... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: op den goeden weg ..... Welkom Maartn |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: op den goeden weg ..... @maartn welkom . Aardbeien hebben van zichzelf een vrij fragiele aroma . De pulp kun je daarom het besten ondanks dat de suiker waarde van aardbeien tussen 3 tot 10% zo puur mogelijk houden. Weinig ... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |